Bakan Yazıcı'nın Tekne Keyfi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bakan Yazıcı'nın Tekne Keyfi

Bakan Yazıcı\'nın Tekne Keyfi
27.09.2013 21:37

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Afyonkarahisar'daki Akarçay mesire alanında tekne kullandı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Akarçay mesire alanında tekne kullandı.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından bir süre önce hizmete açılan alanı gezen Yazıcı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Beraberindekilerle tekneye binen Yazıcı, kaptandan sürüş taktikleri aldıktan sonra dümene geçti. Tekneyi kullanmakta güçlük çeken Bakan Yazıcı, teknedekilere de heyecanlı anlar yaşattı.

Tekne turunun ardından konuşan Yazıcı, "Mükemmel bir proje. Belediye Başkanımızı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu, emeği geçenleri tebrik ediyoruz. Görmeyenler mübalağa ettiğimi sanır. Boğaz, Afyonkarahisar'a gelmiş. Dinlendirici, halkın ilgi odağı, hayırlı olsun."

Yazıcı, Akarçay gezisinin ardından Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser'in düğününe katıldı. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bakan Yazıcı'nın Tekne Keyfi - Son Dakika


Advertisement