Bakanlar Kurulu'ndaki Değişiklik - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bakanlar Kurulu'ndaki Değişiklik

26.01.2013 11:39

Bakanlar Kurulu'nda yapılan değişiklikle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik'in Kültür ve Turizm Bakanlığı'na getirilmesi nedeniyle, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin ve Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD)...

Bakanlar Kurulu'nda yapılan değişiklikle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik'in Kültür ve Turizm Bakanlığı'na getirilmesi nedeniyle, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin ve Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Tamer Gülcan kutlama mesajı yayımladı.

Serin, mesajında, Ömer Çelik'i yeni görevinden dolayı kutlayarak, "Adana Demirspor ailesi olarak Sayın Bakanımız Ömer Çelik'in her zaman yanında ve destekçisi olacağız. Adana'mıza hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Uzun yıllardan beri Adana'ya Bakanlık verilmemesinin kentin kanayan bir yarası halinde geldiğini, ancak Ömer Çelik'in kabineye girmesiyle bu sıkıntının giderildiğini bildiren Serin, şunları kaydetti:

"Sayın Bakanımız Ömer Çelik, yeni görevinde hem kentimiz, hem de ülkemiz turizmine çok büyük katkılar sağlayacaktır. Adana Demirspor ailesi olarak her zaman için Bakanımız Ömer Çelik'in yanında olduğumuzu, bu anlamda üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduğumuzu saygılarımızla arz ederiz."

AGİAD Başkanı Gülcan ise Ömer Çelik'in Kültür ve Turizm Bakanı olarak kabinede yer almasının kentte moral ve motivasyonu yükselteceğini belirterek,

"Bakanlar Kurulu'nda Adana 11 yıldan beri temsil edilmiyordu. Sayın Çelik'e verilen görevle Adana'nın yeni bir döneme gireceğini düşünüyorum. Ayrıca sayın Çelik, kabinenin en genç üyesi oldu. AGİAD olarak umutluyuz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: İbrahim Erikan - Volkan Kaşik

Yayıncı: İsa Sansar - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bakanlar Kurulu'ndaki Değişiklik - Son Dakika


Advertisement