Bal Ligi - Son Dakika
Yerel

Bal Ligi

Bal Ligi

BAL Ligi 3’üncü Grup takımlarından 44 Malatyaspor’da hafta sonu oynanacak Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor.

22.01.2015 16:38

BAL Ligi 3'üncü Grup takımlarından 44 Malatyaspor'da hafta sonu oynanacak Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor.

Yeşiltepe 3 Nolu sahada Teknik Direktör İsmail Tekin yönetiminde gerçekleşen çalışma Karaköprü maçının taktiği şeklinde geçti.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan golcü oyuncu Salih Altıparmak, orta saha oyuncusu Erdem İsotçu ve yeni transfer Ayhan Yaman takım olarak ligin ikinci yarısındaki maçlara konsantre olduklarını belirttiler.

ERDEM, "BİZİM İÇİN HER MAÇ FİNAL HAVASINDA GEÇECEK"

Orta saha oyuncusu Erdem İsotçu, "Bu hafta oynadığımız maç çok önemliydi. Çünkü üstümüzdeki takımdı. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. İkinci yarıda maçlar daha zor olacak. Kolay bir maraton olmayacak bizim için. Eğer şampiyon olmak istiyorsak öncelikle içeride oynayacağımız maçları kazanmamız lazım. Her maç bizim için final havasında geçecek. Bizim bu maçları kayıpsız geçmemiz lazım" dedi.

SALİH, "BU SENE BU İŞİ BAŞARMAK İSTİYORUZ"

Forvet oyuncusu Salih ise, "Hazırlıklarımız iyi geçti. Ağırlıklı olarak kondisyon arttırıcı çalışmalar yaptık. Aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı. Onlar da çok çabuk alıştılar takıma. Takımımız geçen maçta iyi futbol oynadı. Sonuçta da galip geldik. Şampiyonluk yarışını sonuna kadar kovalayacağız. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. 4 senedir bu takımı çıkarmak için uğraşıyoruz. Ama olmuyor bir türlü. Bu sene inşallah kısmet olursa bunu başarmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

AYHAN, "KARAKÖPRÜ MAÇINI KAZANIRSAK YARIŞTA İDDİALI DURUMA GELİRİZ"

Yeni transfer Ayhan da ikinci yarıda oynanacak maçların zorluğuna dikkat çekerek, "İnşallah bu sezon biz sahada işimizi en iyi şekilde yaparız. İkinci yarıya iyi başladık, bunun devamını getirmek istiyoruz. Grupta neyin ne olacağı henüz belli değil. Ama tahminime göre 4-5 hafta sonra bu grup şekillenir. Bu grubun bu haftaki en kritik maçının bizim oynayacağımız maç olacağını düşünüyorum. Bu haftaki deplasmandan iyi bir sonuçlar gelirsek, bu yarışta iddialı bir duruma geliriz diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement