Bal Ligi - Son Dakika
Yerel

Bal Ligi

Bal Ligi

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 3.Grupta, mücadele eden Şehitkamil Belediyespor ligin 19. haftasında, 1-0 yenik duruma düştüğü ve 10 kişi kaldığı Pazarcıkspor mücadelesinden, 2-1’lik skorla galip ayrıldı.

23.02.2015 16:26

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 3.Grupta, mücadele eden Şehitkamil Belediyespor ligin 19. haftasında, 1-0 yenik duruma düştüğü ve 10 kişi kaldığı Pazarcıkspor mücadelesinden, 2-1'lik skorla galip ayrıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 3. Grupta, 19. hafta mücadelesinde Pazarcıkspor'u konuk eden Şehitkamil Belediyespor, 10 kişi kaldığı karşılaşmada, 76 ve 88. dakikalarda bulduğu gollerle 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı

Maçın ilk yarısına hızlı başlayan Şehitkamil Belediyespor, buldukları atakları gole çeviremeyince, 45. dakikada kalesinde 1 gol görerek, 1-0 yenik duruma düştü. Maçın ilk yarısını 1-0'lık skorla yenik kapatan Şehitkamil Belediyespor, rakibi üzerindeki etkili ataklarını maçın ikinci devresinde de sürdürdü. Gaziantep temsilcisi, ikinci yarıda gösterdiği etkili atakları sonucu 76. dakikada Oktay Altınparmak'ın golüyle 1-1'lik eşitliği sağladı. Maçın 80. dakikasında, Burak Özdemir'in rakibine yaptığı sert hareket sonucu kırmızı kart gördü. Rakibi karşısında 10 kişi mücadele eden Şehitkamil Belediyespor maçın 88. dakikasında Abdulkerim Shoaıb'in bulduğu golle 2-1'lik skorla öne geçti. Maçın geri kalan bölümünde gol olmayınca, Şehitkamil Belediyespor sahadan galibiyetle ayrıldı.

GÜÇLÜ VE İYİ MÜCADELE EDEN BİR TAKIMIZ

Maç sonrası açıklamada bulunan, Şehitkamil Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Atalay, "Geçtiğimiz hafta aldığımız galibiyetle moral ve motivasyon içerisinde, Pazarcıkspor karşısına çıktık. Maçın ilk yarısına hızlı başladık fakat bulduğumuz atakları gole çeviremedik. 45. dakikada kalemizde gördüğümüz golle maçın ilk yarısını 1-0 yenik kapattık. Maçın ilk yarısına da aynı hız ve tempoyla başlayarak, rakip takımı kendi yarı sahasına kattık ve aradığımız golü 76. dakikada bularak, 1-1'lik eşitliği sağladık. 80. dakikada gördüğümüz kırmızı kart ile 10 kişi kalmamıza rağmen, 88. dakikada bulduğumuz golle 2-1'lik üstünlüğü sağladık ve sahadan galip ayrıldık. Bu maç ile birlikte iki haftalık galibiyet serisi yakaladık. Güçlü ve iyi mücadele eden bir takımız. İnşallah önümüzdeki kalan maçları kazanıp galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz. Bunu da başaracak güce sahip bir takımız. Aldığımız galibiyeti tüm Şehitkamil ve Gaziantep halkına armağan ediyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement