Bartın'da Öğrencilere 'Doğa' Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Bartın'da Öğrencilere 'Doğa' Eğitimi

Bartın\'da Öğrencilere \'Doğa\' Eğitimi

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü Bartın Şube Müdürlüğü tarafından Biyolojik Çeşitlilik, Biyokaçakçılık ve Doğa Koruma eğitimlerine başlandı.

16.11.2016 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü Bartın Şube Müdürlüğü tarafından Biyolojik Çeşitlilik, Biyokaçakçılık ve Doğa Koruma eğitimlerine başlandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü Bartın Şube Müdürlüğü tarafından 2016-2017 eğitim öğretim yılı için planlanan Biyolojik Çeşitlilik, Biyokaçakçılık ve Doğa Koruma eğitimleri başladı.

Eğitimlerin birincisi Amasra Şehit Ahmet Telli Ortaokulu 5. 6. ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi.

Eğitimlerle ilgili olarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İş Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen eğitimlerle bireylere hassas dengeler üzerine kurulu tabiatın dengelerini korumanın hepimizin sorumluluğunda olduğu hatırlatılırken ülkemiz ve bölgenin biyolojik çeşitliliğinin tanıtılması, geleceğimizin emaneti çocuklarımızın bu konulardaki farkındalıklarının arttırılması hedefleniyor. Ayrıca İl Şube Müdürlüğü sorumluluk alanındaki milli park ile tabiat parklarına ait endemik ve nesli tehlike altındaki türler ve onların korunması hususunda bilgiler aktarılıyor. Bugünün çocuklarının ülkemizin geleceği olduğu bilinci ile hareket eden İl Şube Müdürlüğü tüm il genelinde eğitim çalışmalarını sürdürürken geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızda farkındalık yaratmak ve onların hayata dair bakış açılarında yeni ufuklar açmayı hedefliyor" denildi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın'da Öğrencilere 'Doğa' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement