BAŞAKŞEHİR'DE 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI - Son Dakika
Yerel

BAŞAKŞEHİR'DE 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

Samsun'da bağımsızlık ve Milli Mücadele ateşinin ilk adımının atıldığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Başakşehir'de coşkuyla kutlandı.

20.05.2022 09:14  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da bağımsızlık ve Milli Mücadele ateşinin ilk adımının atıldığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Başakşehir'de coşkuyla kutlandı. Resmi törenlerin ardından düzenlenen kortej yürüyüşüne ve Bahçeşehir Gölet'teki etkinliklere Başakşehirliler büyük ilgi gösterdi.

Başakşehir, Milli Mücadele'nin başlangıcının 103. yıl dönümünde sokaklara döküldü. Kutlamaların ilk durağı Atatürk Olimpiyat Stadı Atletizm Tesisi oldu. Gençlerin gösterilerine sahne olan törene; Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Necati Altuğ Şahin, dernek ve siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda ilçe sakini katıldı.

19 MAYIS COŞKUSU SOKAKLARA TAŞTI

Etkinliklerin bir sonraki durağı Bahçeşehir oldu. Geleneksek olarak yapılan kortej yürüyüşü bu sene iki noktadan başladı. Bahçeşehir Ek Hizmet Binası ve Vaditepe İskilipli Atıf Hoca Camii önünde toplanan Başakşehirliler, aynı anda Bahçeşehir Gölet'e doğru kortej yürüyüşüne başladı. Bahçeşehir Ek Hizmet Binası önünde marşlar eşliğinde başlayan kortej yürüyüşüne vatandaşlar yoğun katılım sağladı. Bir saatlik yürüyüşün ardından iki kortej Bahçeşehir Gölet'te buluştu.

Bahçeşehir Gölet'te, Başakşehirliler için özel hazırlanan sahne şovları yapıldı. Işık gösterileri, bando konseri ve DJ performansı ile binlerce Başakşehirli, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladı.

BAŞAKŞEHİR\'DE 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel BAŞAKŞEHİR'DE 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement