Başarılı Tekvandocular Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Başarılı Tekvandocular Ödüllendirildi

Başarılı Tekvandocular Ödüllendirildi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde yapılan Türkiye Taekwondo şampiyonasında derece yapan Sungurluspor Tekvando takımı Kaymakam Osman Beyazyıldız’ı ve Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.

03.03.2015 11:21

Ordu'nun Fatsa ilçesinde yapılan Türkiye Taekwondo şampiyonasında derece yapan Sungurluspor Tekvando takımı Kaymakam Osman Beyazyıldız'ı ve Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i makamında ziyaret etti.

Türkiye Tekvando şampiyonasına katılan Sungurluspor Tekvando takımı sporcuları, antrenörler ve Kulüp Başkanı Mustafa Özdemir İlçe Kaymakamı Osman Beyazyıldız'ı ziyaret etti.

Ziyarette kaymakam Beyazyıldız dereceye giren sporcuları, antrenörler ve kulüp başkanını tebrik ederek başarılı sporcuları ödüllendirdi. Kaymakam Beyazyıldız sporculara, sporun yanısıra derslerin de önemini vurgulayarak kendilerine nasihat etti.

Kulüp Başkanı Özdemir de kulüp faaliyetleri hakkında Kaymakam Beyazyıldız 'a bilgi verdi. Özdemir, şu anda hafta sonu itibariyle 6 branş olmak üzere sporcularımızın çeşitli il ve ilçelerde mücadele ettiklerini ve desteğe ihtiyaçlarının olduğunu belirtti.

Sporcular daha sonra Sungurlu Belediye Başkanı Sayın Abdulkadir Şahiner'i ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Şahiner öğrencilerden sürekli başarı beklediklerini, bu konuda kendi üzerlerine düşen her şeyi yapacaklarını belirtti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Tekvandocular Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement