Başarılı Yuva Çocukları Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Başarılı Yuva Çocukları Ödüllerini Aldı

Başarılı Yuva Çocukları Ödüllerini Aldı

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, yuva çocuklarına verdikleri sözü tuttular.

06.07.2012 11:18

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, yuva çocuklarına verdikleri sözü tuttular. Vali Güzeloğlu ve eşi, Mersin Çocuk Yuvası'nda kalan ve yuva sıralamasında ilk 3'e giren başarılı çocukları laptop, bisiklet ve müzik çalar ile ödüllendirdi.

Vali Güzeloğlu, Ocak ayında ziyaret ettiği Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Mersin Çocuk Yuvası'nda koruma altında olan çocuklara, derslerinde başarılı olan ilk 3 çocuğu ödüllendireceğini söylemişti. Bu çerçevede, derslerinde üstün başarı gösteren, Takdir ve Teşekkür Belgesi alan 3 çocuk, kendi belirledikleri hediyelerini, dün akşam Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenlenen yemekte aldılar. Vali Güzeloğlu, eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte katıldığı gecede, yuva birincisi Seher Savaş'a laptop, ikinci Melike Şenbaş'a bisiklet, üçüncü Ali Kıraç Kaplan'a ise müzik çalarını teslim ettiler. Güzeloğlu ve eşi, 42 çocuğun katıldığı gecede, diğer çocuklara da harçlık verirken, Ayşe Güzeloğlu, 19 kitapla en fazla kitap okuyan öğrenci olma başarısını da gösteren Seher Savaş'a bir ödül daha verdi.

Gecede şiirler okuyup dans gösterileri sunan yuva çocukları adına konuşan Seher Savaş, 'Vali Baba ve Vali Anne' diye hitap ettiği Güzeloğlu ile eşinin her zaman kendilerinin yanında olduklarını söyledi. Savaş, "Her zaman bizlerin yanında olan, bizleri hiç yalnız bırakmayan Vali Babamıza ve Vali Annemize teşekkür ediyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Yuva Çocukları Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement