Başbakan Yardımcısı Atalay."Ağrı İlimizde Herkesin Bu Süreçle İlgili Büyük Bir Beklentisi ve Umudu... - Son Dakika
Yerel

Başbakan Yardımcısı Atalay."Ağrı İlimizde Herkesin Bu Süreçle İlgili Büyük Bir Beklentisi ve Umudu...

Başbakan Yardımcısı Atalay."Ağrı İlimizde Herkesin Bu Süreçle İlgili Büyük Bir Beklentisi ve Umudu...

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Bütün gün boyu yaptığım çalışmalarda her şeyden önce Ağrı ilimizde herkesin bu süreçle ilgili büyük bir beklentisi ve umudu var."

17.03.2013 23:04

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Bütün gün boyu yaptığım çalışmalarda her şeyden önce Ağrı ilimizde herkesin bu süreçle ilgili büyük bir beklentisi ve umudu var. İttifakla herkes bu çözüm sürecine büyük bir destek veriyor" dedi.

Atalay, Ağrı Havaalanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte görüştüğü kanaat önderlerinin çözüm sürecine destek verdiklerini söyledi.

İstişare toplantısının verimli geçtiğini belirten Atalay, şöyle konuştu:

"Bütün gün boyu yaptığım çalışmalarda her şeyden önce Ağrı ilimizde herkesin bu süreçle ilgili büyük bir beklentisi ve umudu var. İttifakla herkes bu çözüm sürecine büyük bir destek veriyor. Kanaat liderlerimiz ve dini liderlerimizin hepsi bu toplantımıza katılım sağladı. Hepsinin bu manada büyük bir sevinci ve coşkusu var. Ağrı ilimizde büyük bir huzur gördük. Toplantımıza katılan herkesin kendi aralarında iyi bir diyalog ve iletişimin olduğunu gördük."

Atalay, yaptığı gezi ve incelemelerde şehrin sorunlarını dinleme fırsatı da bulduğunu ifade etti.

Verimli bir gün geçirerek Ankara'ya hareket edeceğini dile getiren Atalay, şunları belirtti:

"Burada tespit ettiğimiz sorunları da Ankara'ya taşıyacağız. Burada partimizin il teşkilatıyla bir araya geldik. Onlarla da bu çözüm sürecini paylaşmış olduk. Biz hükümet olarak hafta içi bakanlıktaki işlerimizi yürütüyoruz. Hafta sonları da il ziyaretleri yapıyoruz. Bu il ziyaretlerimizde ilin her kesiminden insanlarla görüşüyoruz. Bugün verimli bir gün geçirerek Ankara'ya dönüyoruz."

Atalay, daha sonra basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirerek, özel uçakla Ankara'ya hareket etti.

Muhabir: Emrah Kocabey - Fatma Güven/ Selami Küçükoğlu

Yayıncı: İbrahim Uyar - AĞRI

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başbakan Yardımcısı Atalay.'Ağrı İlimizde Herkesin Bu Süreçle İlgili Büyük Bir Beklentisi ve Umudu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement