Basın Yayın Enformasyon İzmir İl Müdürü Dev'den Demirci Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Basın Yayın Enformasyon İzmir İl Müdürü Dev'den Demirci Ziyareti

Basın Yayın Enformasyon İzmir İl Müdürü Dev\'den Demirci Ziyareti

Basın Yayın Enformasyon İzmir İl Müdürü Deniz Dev, Demirci’de yayın yapan gazeteleri ziyaret ederek, müdürlüğünün çalışmaları hakkı bilgi verirken, medya mensuplarının sorunlarını da dinledi.

30.01.2014 14:30

Basın Yayın Enformasyon İzmir İl Müdürü Deniz Dev, Demirci'de yayın yapan gazeteleri ziyaret ederek, müdürlüğünün çalışmaları hakkı bilgi verirken, medya mensuplarının sorunlarını da dinledi.

Basın Yayın Enformasyon İzmir İl Müdürü Deniz Dev, Demirci ziyaretinde İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin'i makamında ziyaret etti. Dev'i makamında ağırlayan Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

İzmir İl Müdürü Deniz Dev daha sonra Anadolu Basın Yayın Birliği Demirci Şube Başkanı Demirci'de Son Söz haber bülteni imtiyaz ve yazı işleri müdürü Kamil Akyol ile de bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü İzmir İl Müdürü Deniz Dev, Demirci Basınını ilgiyle takip ettiğini söyledi. Radyo, televizyon, dergi, yerel gazete ve ajans temsilcileri ile basında hizmet eden kim varsa bu tür ziyaretlerle bir araya geldiklerini anlatan Dev, yapılan görüşmelerde İzmir ve Manisa'da nelerin daha iyi yapılabileceği, yerel basının nasıl daha güçlendirilebileceği konularında istişare ettiklerini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Basın Yayın Enformasyon İzmir İl Müdürü Dev'den Demirci Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement