Bask Onursal Başkanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bask Onursal Başkanı Yılmaz Açıklaması

Bask Onursal Başkanı Yılmaz Açıklaması
24.04.2014 11:15

"Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gelişen olayları derin bir üzüntü ve kaygıyla izliyoruz"

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) Onursal Başkanı Metin Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gelişen olayları derin bir üzüntü ve kaygıyla izlediklerini belirtti.

Yılmaz, eski Antakya Belediyesi önünde yaptığı açıklamada, Hatay halkının yerel seçimlerde kentin yönetimiyle ilgili renkli bir meclis aritme ve başkanla beraber karma, işbirlikçi bir şehir yönetimi felsefesini siyasi erklere dayatmasına rağmen, bu mesajın birileri tarafından akamete uğratılmaya çalışıldığını savundu.

Son yapılan meclis toplantısının Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından internetten canlı olarak tüm Hatay halkıyla paylaşıma açmasını olumlu karşıladıklarını ifade eden Yılmaz, bu canlı yayınla, her şeyin aşikar olarak Hatay kamuoyunun gözleri önünde şeffaf bir şekilde sergilendiğini kaydetti.

Büyükşehire devrolan personellerin maaş alamadığını, taşeron işçilerin zor durumda olduğunu ve bir an önce icraat yapılması gerektiğini bildiren Yılmaz, "Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gelişen olayları derin bir üzüntü ve kaygıyla izliyoruz" dedi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bask Onursal Başkanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika


Advertisement