Başkan Ak'tan Sürpriz Ev Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Ak'tan Sürpriz Ev Ziyareti

Başkan Ak\'tan Sürpriz Ev Ziyareti

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği ev ziyaretleri sürüyor.

03.06.2017 11:45

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği ev ziyaretleri sürüyor.

Yardımlaşma ayı Ramazan'da yaptığı geleneksel ev ziyaretlerine devam eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu defa Güçlükaya Mahallesi'nde oturan Görür ailesine sürpriz ziyarette bulundu. Eşi vefat eden 57 yaşındaki Aysel Görür, yüzde 60 bedensel engelli oğlu Fırat Öztürk Görür(21) ile birlikte oturuyor. İftar saatinden önce gerçekleşen ziyarette Başkan Ak'a eşi Hatice Ak ve AK Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Mahpeyker Sert de eşlik etti.

Çocuklardan büyük ilgi

Evin kapısını çalan Ak, "İftardan önce bir sürpriz ziyaret yapmak istedik. Misafir kabul eder misiniz?" diye sordu. Belediye Başkanını bir anda karşısında görmenin şaşkınlığını yaşayan Görür, "Başkanım, bizi çok mutlu ettiniz. Bizi hiç yalnız bırakmıyorsunuz, Allah sizden razı olsun" yanıtını verdi.

Tekerlekli sandalye kullanan oğlu Fırat Öztürk ise, "Ziyaretiniz bizim için tatlı bir sürpriz oldu. Engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerinizden ötürü teşekkür ediyorum" diye konuştu. Aileye gıda malzemesi yardımında bulunan Başkan Ak, Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı da hediye etti. Hatice Ak ise, aileye Ramazan ayında kullanmaları için alışveriş çeki verdi.

Ak, ziyaretten sonra evden ayrılırken mahallenin çocukları etrafını sardı. Çocuklara oyuncak hediye eden Mustafa Ak, çocukluğundaki Ramazan anılarını paylaşırken, eski Ramazan gelenekleri hakkında bilgi de verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ak'tan Sürpriz Ev Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement