Başkan Akgül'e Ankara Muhtarlar Derneği'nden Plaket - Son Dakika
Yerel

Başkan Akgül'e Ankara Muhtarlar Derneği'nden Plaket

Ankara Muhtarlar Derneği Başkanı Hakan Yiğit, yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti.

13.01.2012 15:24

Ankara Muhtarlar Derneği Başkanı Hakan Yiğit, yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti.

Muhtarların genel sorunlarının konuşulduğu ziyarette, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e, Mamak'taki muhtarlarla olan yakın çalışmalarından dolayı teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

Muhtarlarla işbirliği içinde bölgeye hizmet ettiklerini belirten Başkan Akgül, yerel yöneticilerin ve muhtarların ortak amaçlarının vatandaşa hizmet olduğunu söyledi. Akgül, "Yerel yönetimler ve muhtarlarımızın ortak amacı vatandaşa hizmet etmek. Birliktelik, işbirliği ve uyum içinde çalışmaktan geçiyor. Mahallelinin isteklerini, beklentilerini, mahallelerin sorunlarını muhtarlarımızdan öğreniyor ve bölgeye hizmeti işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz. Muhtarlarımızın sıkıntılarını biliyorum. Göreve

geldiğimizde 2013 yılına kadar Mamak'taki muhtarlarımıza daha modern muhtarlıklar yapılması sözünü vermiştim.2011 yılının sonunda 66 mahallemizdeki muhtarlıkların tamamını gerek teknolojik yapısı gerekse fiziki yapısı daha modern bir şekilde tamamladık. Muhtarlarımızla iş birliği ve gönül birliği içinde çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.

Muhtarların belediye ile olan ilişkilerinin çok önemli olduğunu belirten Ankara Muhtarlar Derneği Başkanı Hakan Yiğit ise Başkan Akgül'e, Mamaklı muhtarların belediye çalışmaları ve muhtarlarla olan koordineli çalışmasından çok memnun kaldıklarını belirterek, "Mamaklı muhtarlar sizi çok seviyor" dedi.

Yiğit, Başkan Akgül'e şükran plaketi takdim etti. Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Güngör de Başkan Akgül'e kendilerine gösterdikleri ilgi, hoşgörü ve tüm yardımlar için teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akgül'e Ankara Muhtarlar Derneği'nden Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement