Başkan Alıcık, Bayram Öncesi Acıları Paylaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Alıcık, Bayram Öncesi Acıları Paylaştı

Başkan Alıcık, Bayram Öncesi Acıları Paylaştı

Nazilli Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, Kurban Bayramı’nın Arife Günü’nde, Nazilli Merkez mezarlıklarında ve İsabeyli Arslanlı ile Pirlibey mezarlıklarında kabir ziyaretine gelen vatandaşlara çiçek dağıttı.

12.09.2016 00:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, Kurban Bayramı'nın Arife Günü'nde, Nazilli Merkez mezarlıklarında ve İsabeyli Arslanlı ile Pirlibey mezarlıklarında kabir ziyaretine gelen vatandaşlara çiçek dağıttı.

Kurban Bayramının Arefe gününde yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek için kabristanlığa giden vatandaşlar, Nazilli Belediyesi'nin dağıttığı çiçeklere yoğun ilgi gösterdi. Mezarlıklara ziyaretlerini yapabilmeleri için periyodik olarak ücretsiz otobüs hizmeti de sunulmasından büyük memnuniyet duyan vatandaşlar, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkürlerini sunarak belediyenin bu hizmetlerinden oldukça memnun kaldıklarını belirttiler. Kurban Bayramı dolayısıyla Arife günü mezarlıklara akın eden vatandaşlara, mezarlık kapılarında görevlendirilen Nazilli Belediyesi personeli tarafından çiçek takdim edildi. Yakınları tarafından ziyaret edilememiş kabirlerin üzerlerine de çiçekler konuldu. Ayrıca bunun yanında mezarlıklarda kurulu olan merkezi sistem ile gün boyu Kur'an-ı Kerim okutuldu. Mezarlıkları ziyarete gelen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alcık da kabir ziyaretine gelen vatandaşlara çiçek takdiminde bulunurken şehit ve gazi mezarlarını, eski dönem merhum belediye başkanları ile merhum gazetecilerin kabirlerini ziyaret ederek çiçek bıraktı. Başkan Alıcık ziyareti sırasında ziyaretlerini yaptığı kabirlerin başında dua okuyarak merhumların ruhlarını şad eyledi.

Nazilli Belediyesi olarak, Kurban Bayramı'nda mezarlık ziyareti gerçekleştiren vatandaşların huzur içinde ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için de gerekli çalışmaları yapıldığını hatırlatan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Yakınlarımızın ölümü durumunda onlara dua etmek, onlara gönderebileceğimiz en makbul hediyedir. Merkez mezarlıklarımızda ve diğer mahallerimizde yer alan mezarlıklarda da yoğun bir ziyaret gerçekleştirildi. Ölülerine saygı duyan, onları hatırlayan bir neslin çocukları olarak, vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerinde yakınları için dua ederken, yanlarında olduğumuzu hissettirebildiğimiz için de ayrıca mutlu ve huzurluyuz. Onların hayır dualarına küçükte olsa bir katkı sunalım istedik. Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı, ölmüşlerine Allah'tan rahmet diliyorum. Yüce Rabbim tüm ölmüşlerimizin ruhlarını şad mekanlarını cennet eylesin. Yapılan ziyaretler ve duaları da kabul eylesin" dedi.

Barışın ve huzurun egemen olduğu bir Kurban Bayramı geçirmeyi temenni eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı tebrik eder, Cenab-ı Allah'tan sağlık, sıhhat ve güzellikler Niyaz ederim" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Alıcık, Bayram Öncesi Acıları Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement