Başkan Aşkın Minibüsçülerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Aşkın Minibüsçülerle Buluştu

Başkan Aşkın Minibüsçülerle Buluştu

Kula Belediye Başkanı ve Ak Parti Kula Belediye Başkan Adayı Selim Aşkın, minibüsçüler kooperatifleri ile birlikte Egemen dinlenme tesislerinde düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

28.02.2014 18:00

Kula Belediye Başkanı ve Ak Parti Kula Belediye Başkan Adayı Selim Aşkın, minibüsçüler kooperatifleri ile birlikte Egemen dinlenme tesislerinde düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Programa Kula Belediye Başkanı ve Ak Parti Kula Belediye Başkan Adayı Selim Aşkın, Ak Parti Belediye meclis üyesi adayları S.S.77 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Şakir Güçlü, Özgüven Turizm Taşımacılık adına Ahmet Gürkan S.S 152 nolu motorlu taşıyıcılar kooperatifi başkanı Tarık Atak Çarıkballı Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Muammer Akkuş ve kooperatif üyeleri katıldı.

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın yaptığı konuşmada "Sizler her gün halkın içerisinde olan insanlarsınız. Artık eskisi gibi insanlarımız bir siyasi liderin gelip sizlere bir şeyler anlatmasını beklemiyor. İnsanlarımız internetten her şeyi anında takip edebiliyor. 2009-2014 yılları arasında da elinden geldiği sürece bu kente hizmet etmeye çalıştım. Şimdi artık manisamız büyükşehir oldu. Büyükşehir belediye başkan adayımızda Kulalı İçimizden biri Hüseyin Tanrıverdi" dedi.

Aşkın "Bizler içinde bulunduğumuz ilçede en çok ihtiyaç duyulan yerden hizmet etmeye başlarız. 2014'e geldiğimizde iki beldemiz ve 52 Köyümüz mahalle olarak geldi. Bunları planlayarak önümüzdeki günlere hazırlayabilmek belli bir çalışma, tecrübe ve bilgi birikimi gerektirdi. Kula ilçesi Manisa bölgesinin sanayiden uzak kendi halinde Manisa'nın yaşam merkezi olmayı hedefleyen ve planlayan bir ilçedir.

KULA'YI PLANLADIK

Bunlar için yaptığımız hazırlıkları, planlarımızı bitirmiş durumdayız Kula'nın tarihinde hiç yapılmamış planlamayı geçtiğimiz 5 yıl içerisinde bizler bitirdik.

Bizler ilk gün neyse bugünde aynı şeyi söylüyoruz, kim kendi konusunda uzmansa onun fikrini almadan asla bir işe kalkışmadık. Bizler gelin bu ilçeyi birlikte yönetelim söylemini 2009 yılında söyledik ve hala da arkasında duruyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Aşkın Minibüsçülerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement