Başkan Aslan Vedaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Aslan Vedaya Hazırlanıyor

Başkan Aslan Vedaya Hazırlanıyor

30 Mart yerel seçimlerinde aday olmayan Ağrı’nın Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan, görevini devretmeden önce yaptığı hizmetleri anlatarak seçmenlerinden helallik istedi.

25.03.2014 13:19

30 Mart yerel seçimlerinde aday olmayan Ağrı'nın Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan, görevini devretmeden önce yaptığı hizmetleri anlatarak seçmenlerinden helallik istedi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İsmet Aslan, 10 yıldır Hamur halkına hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. AK Parti'den 2 dönem üst üste seçildiğine vurgu yapan Başkan Aslan, "Görev sürem içerisinde oy veren vermeyen herkese kapımı açık tuttum. Her zaman halkımızın içinde yer alıp, onlardan hiç ayrılmadım. Halkımızın sorunlarını hep yerinde görerek tespit ettik. Ekiplerimiz büyük bir özveri ile her zaman vatandaşımızın yardımına koştu. Elimizi vicdanımıza koyarak Hamur'a elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştık. Yeni projeleri hayat geçirdik. Ancak bunlar yeterli mi tabi ki değil. Hamur'da daha yapacak çok iş var, ancak büyük bölümünü yapmak bize nasip oldu" dedi.

ARAÇ PARKI GENİŞLETİLDİ

2004-2014 yılları arasında ilçede 16 bin 145 metre kanalizasyon hattı döşediklerini ifade eden Belediye Başkanı İsmet Aslan, Buzhane ve Hatunkomu mahallelerine taziye evi yaptıklarını söyledi. Yine bu iki mahalleye içme suyu şebekesi ve depolarının yapıldığını kaydeden Başkan Aslan, "35 bin metrekare parke taşı ile yol ve kaldırım yaptık. SODES kapsamında 40 fakir ailemizin evi onardık. Belediyemize 1 adet yol süpürme aracı, 1 adet kamyon, 1 adet itfaiyeye çevrilen kamyon, 1 adet cenaze yıkama aracı, 1 adet greyder, 1 adet makam aracı gibi araçlar katarak genişlettik. Belediye binamızı ek yapıp, genişleterek modern bir hale getirdik" diye konuştu.

"ESNAFA BORCUMUZ YOK"

2004 yılında görevi yaklaşık 1 milyon lira borçla devraldığını ve bu nedenle ilk görev süresini borç ödemekle geçirdiğini ifade eden Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan, bu borcu tamamen bitirdiklerini söyledi. Ağrı ve Hamur'da bir tek esnafa bile borçlarının bulunmadığını, aksine hesaplarında harcanmak üzere yaklaşık 50 bin liranın bulunduğuna dikkat çeken Başkan Aslan, "Allah'a şükürler olsun ki tek bir vatandaşımıza bir kuruş borcumuz olmadan görevi teslim edeceğim. Görev sürem boyunca yeni hizmetler yapmamızda ve bu borçları ödememizde bana yardımcı olan tüm ekibime sonsuz teşekkür ediyorum. 10 yıldır Hamur Belediyesi çalışanları ve meclis üyelerimiz büyük bir aşkla çalıştılar. Hamur halkının 30 Mart yerel seçimlerinde kendisine layık olan adaya oy vereceğini umuyor, yeni göreve gelecek olan arkadaşımı şimdiden tebrik ediyorum. Umarım ilçemiz hak ettiği hizmeti bu dönem almaya devam eder. Tüm halkımızdan haklarını helal etmelerini istiyorum. Ben Hamur'un bir neferi olarak her zaman halkımın emrinde olmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Aslan Vedaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement