Başkan Çelik, Muhtar ve Encümenlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çelik, Muhtar ve Encümenlerle Bir Araya Geldi

Başkan Çelik, Muhtar ve Encümenlerle Bir Araya Geldi

Bulanık Belediyesi Eş Başkanı Rahmi Çelik, mahalle muhtarları ve encümenlerle bir araya geldi.

25.04.2014 17:42

Bulanık Belediyesi Eş Başkanı Rahmi Çelik, mahalle muhtarları ve encümenlerle bir araya geldi.

Belediyede düzenlenen toplantıda Çelik, ilçede yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu.

Çelik, Bulanık'ın daha güzel ve yaşanabilir bir ilçe olması için yoğun çaba gösterdiklerini belirterek, toplantıya ilgi gösteren muhtar ve encümenlere teşekkür etti.

Halkın beklentileri doğrultusunda yerelde hizmet anlayışını hayata geçirmek için muhtarlara ihtiyaç duyduklarını bildiren Çelik, şöyle konuştu:

"İlçedeki tüm sorunları halkla birlikte çözüp herkese eşit bir muameleyle yaklaşacağız. Sınıf ayrımı yapmayacağız. Toplumun her kesimi gözümüzde aynı değere sahip. Muhtarlarımızın bireysel hizmetler için talepte bulunmamasını istiyorum. Bireysel hizmeti ortadan kaldırarak imkanlarımızı zorlayıp toplumsal hizmeti hayata geçireceğiz. Elbette imkanlarımız dahilinde gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olacağız. Ancak keyfi şekilde belediyeden yararlanmaya çalışanlara da bireysel hizmeti ortadan kaldırma adına gereken cevabı vereceğiz. Bireysel taleplerin zaruriyeti noktasında gerekli hassasiyet gösterilmeli." - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Çelik, Muhtar ve Encümenlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement