Başkan Ceylan; "Bize Düşen Görev Bu Birlikteliği Muhafaza Etmek" - Son Dakika
Yerel

Başkan Ceylan; "Bize Düşen Görev Bu Birlikteliği Muhafaza Etmek"

Başkan Ceylan; "Bize Düşen Görev Bu Birlikteliği Muhafaza Etmek"

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlar için taziye mesajı yayımladı.

10.08.2016 12:36

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlar için taziye mesajı yayımladı.

15 Temmuz tarihinde ülkedeki birliğin, beraberliğin, demokrasinin, milli iradenin sınandığını dile getiren Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, "sonunda hakimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğu belgelenmiştir. Bize düşen görev, bu birlikteliği muhafaza etmektir." dedi.

Demokrasiye sahip çıkmak adına meydanlara inen Türk halkına, bu alçakça saldırıya meydan vermedikleri için teşekkür ettiğini vurgulayan Ceylan, kahraman demokrasi şehitlerini, milletin hiçbir zaman unutmayacağını ifade etti.

15 Temmuz 2016 günü akşam saatlerinde başlayan darbe girişiminde şehitlerin ve yaralıların olduğunu hatırlatan Başkan Ceylan, "bunlar çok acı. Darbe teşebbüsü sonucunda hayatını kaybeden ve şehitlik mertebesine erişen tüm güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza, şahsım ve Köyceğiz Belediyesi adına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve Türk milletine sabır ve başsağlığı dilerim. Milli iradeyi, demokrasiyi, hukuk devletini ve halkımızın sarsılmaz birliğini hedef alan bu alçak kalkışmaya karşı özverili şekilde mücadele eden ve demokrasi şehitleri olarak tarihe geçen bu kahraman şehitlerimizi milletimiz hiçbir zaman unutmayacak, sonsuza kadar saygı ve sevgiyle hatırlayacaktır." ifadelerini kullandı.

"Ya Demokrasi ya ölüm"

Türk halkının darbecilere gerekli cevabı verdiğini söyleyen Ceylan şunları kaydetti; "Dünyada benzeri görülmemiş ve tutsak uluslara örnek olmuş bir Kurtuluş Savaşı'nın ve çok ağır bedeller ile kazanılmış, Cumhuriyetimizin kurucusu, İstiklal mücadelemizin Ulu Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' bir kez daha saygıyla ve minnetle anıyorum. Demokrasiye sahip çıkmak adına 'Ya Demokrasi ya Ölüm' diyerek meydanlara inen Türk halkına, bu alçakça saldırıya meydan vermedikleri için çok teşekkür ediyorum" - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ceylan; 'Bize Düşen Görev Bu Birlikteliği Muhafaza Etmek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement