Başkan Dişli, İftarını Bosna Hersek'ten Gelen Heyetle Açtı - Son Dakika
Yerel

Başkan Dişli, İftarını Bosna Hersek'ten Gelen Heyetle Açtı

Başkan Dişli, İftarını Bosna Hersek\'ten Gelen Heyetle Açtı

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, iftarını 6’ncı Uluslar arası Ramazan Etkinlikleri kapsamında Sakarya’ya gelen Bosna Hersek heyeti ile açtı.

02.07.2015 13:40

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, iftarını 6'ncı Uluslar arası Ramazan Etkinlikleri kapsamında Sakarya'ya gelen Bosna Hersek heyeti ile açtı. Gorajde Belediye Başkanı Muhammed Ramovic, "Umarım Bosna Hersek'te bir gün Türkiye kadar gelişir" dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Gorajde Belediye Başkanı Muhammed Ramovic ve Bosnalı gençlerle iftarını açtı. Başkan Dişli'nin ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğine, Gorajde Belediye Başkanı Muhammed Ramovic, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Aydın, Bosna Hersekliler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Güneş ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Çalışkan, Serdivan Bosna - Sancak Derneği Başkanı Hasan Süzek ve Bosnalı Gençler katıldı.

Türkiye'nin mağdurun ve mazlumun yanında olduğunu ifade eden Başkan Süleyman Dişli, "Birlik ve beraberliğin artırılmasına vesile olan iftar yemeğinde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu akşam burada çok güzel bir tablo var. Rabbim, bu birlikteliğimizi daim etsin. Kardeş Belediyemiz Gorade ve Bosnalı gençlerle birlikte oruç açmanın sevincini yaşadık" dedi.

RAMOVİC, "TÜRKİYE İÇİN DUA EDİYORUZ"

İftar programına davetinden duydukları memnuniyeti ifade eden Gorajde Belediye Başkanı Muhammed Ramoviç, "Türkiye'ye 50 gencimiz ile birlikte geldik. Her zaman sizin halkınızın ve ülkenizin daha da iyi olması için dua ediyoruz. Umarım Bosna Hersek de bir gün Türkiye kadar gelişir ve birlikte projeler yaparız " dedi. 1992 yalından 1995 yılları arasında yaşanan katliamlar karşısında Türkiye'nin yaptığı yardımları unutmayacaklarını vurgulayan Ramoviç, "Biz çok şanslıyız. Çünkü bizim hem Bosna'mız, hem de Türkiye'miz var. Bosna Hersek 1992 yalından 1995 yılına kadar tarihinin en kanlı savaşını yaşamış ve sizin bize yaptığınız yardımları hiçbir zaman unutamayacağız. Bosna'yı unutmayın Bosna sizlere emanet" diye konuştu.

İftar sonrası, Bosna Hersekliler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Güneş, Gorajde Belediye Başkanı Muhammed Ramovic'e günün anısına tablo hediye etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dişli, İftarını Bosna Hersek'ten Gelen Heyetle Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement