Başkan Doğan, Kapanönü Esnafı ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Kapanönü Esnafı ile Buluştu

Başkan Doğan, Kapanönü Esnafı ile Buluştu

İzmit Belediye Başkanı Dr.

04.12.2013 16:35

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, periyodik aralıklarla gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında Kapanönü esnafını ziyaret etti.

Soğuk havaya rağmen Kapanönü esnafının büyük katılım gösterdiği ziyarette Başkan Doğan'a AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Kadir Durmuş ve İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Ahmet Emre Aydın eşlik etti. İzmit'e değer katmak amacıyla her alanda önemli ve etkili çalışmalar gerçekleştirdiklerine vurgu yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit'e yapılan her çalışmanın doğrudan ya da dolaylı olarak esnafa fayda ve kazanç sağladığını ifade etti.

Soğuk havaya rağmen toplantıya katılan esnaflara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Doğan, "Hava biraz soğuk ama gönüllerdeki sıcaklık bize yetti. Sizlerle bir arada olmak bize güç veriyor. Biz esnafımızla her zaman bir arada oluyor, her işi birlikte başarıyoruz. Biz bir aileyiz. Birlikteyiz ve başarıyoruz" dedi.

İzmit Belediyesi tarafından yürütülen Tarih Koridoru projesinin İzmit'in tarih turizmi açısından gelişmesine büyük katkı sağlayacağından emin olduğunu dile getiren Başkan Doğan, "Bin bir güzelliğe sahip şehrimizin tarihi değerleri yeniden gün yüzüne çıkacak. Buraları görmeye gelen yerli ve yabancı turistler şehrimizden alışveriş yapacak, şehrin ticari yaşamına da hareketlilik getirecekler. Tüm projelerimizde olduğu gibi Tarih Koridoru projesinin de tek bir kazananı olacak, kazanan yine İzmit olacak" diye konuştu.

Doğan, "Söz bu şehrin gerçek sahibi olan sizlerde, söz sırası esnafta. Siz söyleyeceksiniz, siz isteyeceksiniz biz yapacağız" diyerek esnaflara tek tek söz verdi. Herkesi büyük bir dikkatle dinleyen Başkan Doğan'a Kapanönü esnafı çalışmaları için teşekkür ederek başarılar diledi. Başkan Doğan, kahvaltı sonrası 1950 yılından beri Kapanönü'nünde ayakkabı boyacılığı yapan "Co" lakaplı Mustafa Güntay'a ayakkabılarını boyattı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Kapanönü Esnafı ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement