Başkan Evcilmen'den Okullara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Evcilmen'den Okullara Ziyaret

Başkan Evcilmen\'den Okullara Ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konuksever Mahallesi'nde okulları ziyaret ederek, Atatürk'ün Nutuk'unu hediye etti, okul yöneticileri ile görüştü.

25.09.2012 13:02

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konuksever Mahallesi'nde okulları ziyaret ederek, Atatürk'ün Nutuk'unu hediye etti, okul yöneticileri ile görüştü.

Yeni başlayan eğitim öğretim yılı nedeniyle okullara ziyarette bulanan Muratpaşa Belediye Başkanı'ı Süleyman Evcilmen, okul müdürlerine Nutuk hediye etti. İlk olarak Konuksever İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Başkan Evcilmen, Okul Müdürü Halil Kahya ve öğretmenlerle bir süre görüştü. Meclis üyeleri Tevhide Öztürk ve Hüseyin Erşin ile Konuksever Mahalle Muhtarı Hüseyin Tunç'un da eşlik ettiği ziyarette, Başkan Evcilmen, 2012-2013 eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarılı bir eğitim dönemi geçirmeleri dileğinde bulundu.

Okulun mevcut kapasitesinin üzerinde hizmet verdiğini belirten Okul Müdürü Halil Kahya, "Okulumuzda yaklaşık 1500 öğrenciye hizmet vermekteyiz. Gerek sınıflarımız gerekse okul bahçemiz bu anlamda yetersiz kalıyor. Daha büyük bir alanda hizmet vermek istiyoruz. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz" dedi.

Konuksever Mahallesi'nde yer sıkıntısı olmadığını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, kamulaştırma işlemleri bittikten sonra okul için yer tahsisi yapılacağını belirtti.

Öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Başkan Evcilmen, daha sonra Necati-Fatma Dölen İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Okul Müdürü Mehmet Ateş ve öğretmenlerle bir süre görüşen Başkan Evcilmen, okul bahçesinde öğrencilerle de yakından ilgilendi. Okulların çeşitli ihtiyaçları olduğunu belirten Başkan Evcilmen, bu ihtiyaçların olanaklar ölçüsünde gidereceklerini ifade etti.

Son olarak Necati Dölen Lisesi'ni ziyaret eden Başkan Evcilmen, Okul Müdürü Süleyman Gök ile bir süre görüştü. Okulun ikili sistemle eğitim verdiğini ve 700 öğrencisi bulunduğunu belirten Okul Müdürü Gök, Muratpaşa Belediyesi'nin okullara yaptığı destek ve hizmetler nedeniyle Başkan Evcilmen'e teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Evcilmen'den Okullara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement