Başkan Genç, Esnafla Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Genç, Esnafla Bayramlaştı

Başkan Genç, Esnafla Bayramlaştı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, esnaf ve vatandaşları ziyaret edip, bayramlarını kutladı.

26.09.2015 18:29

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, esnaf ve vatandaşları ziyaret edip, bayramlarını kutladı.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Soğuksu, Gaziosmanpaşa, Karşıyaka ve Belediyeevleri mahallelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Ziyaret ettiği esnaflarla sohbet eden ve onları dinleyen Başkan Genç, Canik'in her köşesinde hissedilen Ramazan ayının ardından bayramı da ilçe halkıyla birlikte kutladıklarını ve onların yanında olduklarını belirtti. Başkan Genç, "Her zaman halkımızla iç içeyiz. Birlik ve beraberliğimizi perçinleyen bu özel günler, vatandaşlarımızla daha da yakından kaynaşmamıza vesile oluyor" dedi.

"BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTIK"

Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de yer aldığı bayramlaşma gezisinde, esnafların ve vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, vatandaşlara çikolata ikram etti. Genç, "Halkımızla bayram sevincini paylaştık. Bayramlar, milli, manevi ve dini duyguların, birlik ve beraberliğimizin yüzyıllar ötesine taşınmasına vesile oluyor. İnşallah daha nice bayramları hep birlikte kutlarız" diye konuştu.

"HALKA HİZMET, HAKK'A HİZMET"

Görev süreleri boyunca çalışmaları karşılıklı diyalog içerisinde yürüttüklerini belirten Başkan Osman Genç, "Tek amacımız halkımızın mutluluğu. 7'den 77'ye herkes için çalışıyoruz. Biliyoruz ki halka hizmet Hakk'a hizmet. Bu nedenle halkımızdan kopuk olamayız. Bizim kapımız 11 yıldır halkımıza açık. Her fırsatta onlarla bir araya geliyoruz. Bayramı da onlarsız geçirmemiz mümkün değil" şeklinde konuştu.

"HER ZAMAN HALKIMIZLA BİRLİKTEYİZ"

Esnafların bir şehrin can damarı olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Biz her zaman esnaflarımızın yanındayız. Her fırsatta biraraya gelip onların dertlerini, isteklerini dinliyoruz. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da halkımızla birlikteyiz. İlçemizde son 11 yılda yaşanan gelişim ve değişim en çok esnaflarımıza yaradı. Nüfusumuz yüzde 52 oranında arttı. Dolayısıyla esnaflarımızın işleri arttı. Canik'in büyümesi demek burada yaşayanların, iş yapanların büyümesi demek. İnşallah çok daha güzel hizmetleri hep birlikte ilçemize kazandıracağız" şeklinde konuştu.

Başkan Genç, ilçedeki hastaları da ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Başkan Osman Genç, bayram gezisi sırasında kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklarla da yakından ilgilendi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Genç, Esnafla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement