Başkan Görmez, Sanayi Esnafını Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Görmez, Sanayi Esnafını Unutmadı

Başkan Görmez, Sanayi Esnafını Unutmadı

Torbalı sanayi Sitesi esnafı, yıllar sonra bir başkanı yanlarında görmenin mutluluğunu yaşıyor.

25.04.2014 14:10

Torbalı sanayi Sitesi esnafı, yıllar sonra bir başkanı yanlarında görmenin mutluluğunu yaşıyor. Torbalı'nın yeni Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, seçildikten sonra makamında yoğun tebrikleri kabul ederken ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Gelen bütün davetlere katıldığı gibi esnaf ziyaretlerine de devam ediyor, Görmez Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Söyler ve Turgut buluş ile birlikte 23 Nisan etkinliklerinin bitmesiyle Torbalı Atatürk Sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. Esnafları tek tek selamlayıp, 'hayırlı işler' dileyen esnaf ile çay içen, sorunları yerinde görüp dinleyen Görmez'in bu ziyareti sanayi esnafı tarafından büyük ilgi gördü. Seçildikten sonraki ziyaretlerini sürdüren Adnan Yaşar Görmez, sanayi esnafına 'yanınızdayız' mesajı verdi. Şimdiye kadar belediye başkanının hiç ziyaretlerine bile gelmediğinden dert yanan sanayi esnafı, Başkanı sanayide esnafın derdini dinlerken ve çözüm yolu ararken görmek büyük mutluluk verici dediler. Görmez'i ilgiyle karşılayan esnaflar, Adnan Yaşar Görmez'in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek sorunlara çözüm noktasında ne kadar samimi olduğunu gördüklerini ifade ettiler.

Başkan Görmez'e sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar, kendisinden duydukları memnuniyeti ifade ederek temennilerde bulundular. Esnaflarla samimi bir ortamda ayaküstü sohbet eden Başkan Görmez, ardından yol boyunca dükkanlara uğrayarak diğer esnafları ziyaret etti. Atatürk Sanayi Sitesi esnafı da Başkan Görmez'in sürekli halkın içinde olan bir başkan olduğunu ve bugün de kendilerini işyerlerinde ziyaret ederek bunu bir kez daha ortaya koyduğunu söyleyerek, kendilerini ziyaret eden Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'e teşekkür ettiler.

BAŞKAN GÖRMEZ ANKARA'YA GİTTİ

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, yerel seçimler sonrası yaşadığı yoğunluk sonrası ilk iznini aldı. Yoğun bir tempo ile çalışan Görmez dün Ankara'ya ilçenin sorunları ile ilgili bir dosya hazırlayarak gitti. Adnan Yaşar Görmez'in Torbalı'ya yapılacak hizmetler için birçok bakanlığa ziyaretlerde bulunacak. Belediye Başkanı, ilçenin reçetesini Ankara'ya götürdü. Başkan Görmez'in Ankara ziyaretinde yerine ise Torbalı Belediye Başkanlık makamına Vekili özgür Erman Çağlar vekalet ediyor. İki günlük vekaleti süresince vatandaşın sorunlarını ve isteklerini alan Başkan Vekili Çağlar, gecenin geç saatlerine kadar yoğun tempo ile çalışmalarını sürdürdü. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Görmez, Sanayi Esnafını Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement