Başkan Güler Annelerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Güler Annelerle Buluştu

Başkan Güler Annelerle Buluştu

Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, Anneler Günü dolayısıyla Sarıcakaya Anadolu Çok Program Lise Salonu’nda annelerle bir araya geldi.

08.05.2016 12:21

Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, Anneler Günü dolayısıyla Sarıcakaya Anadolu Çok Program Lise Salonu'nda annelerle bir araya geldi.

Sarıcakaya Kur'an Kursu hocalarından Meral Doğruöz'ün sunumuyla ve Sarıcakaya Mahallesi hocası Bilge Başkırık'ın sohbetiyle başlayan programa katılan yaklaşık 400 anneye karanfil dağıtıldı. Mayıslar Mahallesi'nde 1995 yılında şehit düşen Muharrem Adıyaman'ın annesi Emine Adıyaman'a ise yılın annesi olarak bir demet çiçek verildi. Programda konuşan Başkan Güler, "Bu yılki Anneler Günü'nde varlığımızı borçlu olduğumuz, sevgi, hoşgörü, merhamet ve özveri kaynağımız değerli annelerimizin, bu anlamlı günlerini, sevgi ve saygı duygularıyla yoğunlaşarak, milletçe kenetlenerek kutladık. Karşılıksız emeğin, şefkatin tükenmez kaynağı, annelerimiz bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok payı olan aile ve toplum hayatının temel direğidir. Bu anlamlı günde, yeryüzündeki tüm bireylerin kalbi, bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakarlığın, sevgi ve saygının timsali annelerimiz için çarpacaktır. Bu çok önemli ve anlamlı günde, anne olma mutluluğunu ve onurunu yaşayan tüm annelerin gününü kutlayarak, milletçe sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice anneler gününe birlik ve beraberlik içinde ulaşmamızı temenni ediyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Güler Annelerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement