Başkan Günaydın Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Günaydın Muhtarlarla Buluştu

Başkan Günaydın Muhtarlarla Buluştu

Isparta Belediye Başkanı Yusaf Ziya Günaydın, 5 yıl boyunca muhtarlarla birlikte Isparta’nın hizmetinde bulunduklarını ve bundan sonra da aynı azim ile yola devam edeceklerini söyledi.

25.02.2014 16:05

Isparta Belediye Başkanı Yusaf Ziya Günaydın, 5 yıl boyunca muhtarlarla birlikte Isparta'nın hizmetinde bulunduklarını ve bundan sonra da aynı azim ile yola devam edeceklerini söyledi.

Muhtarlar Derneği'nde muhtarlarla bir araya gelen Isparta Belediye Başkanı Yusaf Ziya Günaydın sorun ve talepleri dinledi. Muhtarlarla bugüne kadar Isparta'ya hizmet ettiklerini dile getiren Başkan Günaydın, bundan sonra da aynı azimle yola devam edeceklerini söyledi. "Bizler bugüne kadar çalıştık. Isparta'nın hizmetçisi ve kölesiyim" diyen Başkan Günaydın, "Çalışma azmi ile beraber olursak Isparta çok güzel hizmetler kazanacaktır. Birlik, bütünlük ve inanç içerisinde olmamız gerekiyor. Yapacağımız çalışmalarla çocuklarımız, torunlarımız ve geleceğimiz aydınlık olsun" dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay da 30 Mart'tan sonra da Isparta'ya kalıcı hizmetler yapılacağını belirtirken, "30 Mart'ta yine hep beraber seçilir, Isparta'ya yine hizmet etmeye devam ederiz" temennisinde bulundu. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Günaydın Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement