Başkan Kara, Cevdetiye İlköğretim Okulunu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Kara, Cevdetiye İlköğretim Okulunu Ziyaret Etti

Başkan Kara, Cevdetiye İlköğretim Okulunu Ziyaret Etti

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Cevdetiye Belediye Başkanı İlhami Önal ile birlikte Cevdetiye İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

14.05.2013 11:47

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Cevdetiye Belediye Başkanı İlhami Önal ile birlikte Cevdetiye İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Başkan Kara, öğrenciler ile birlikte "Topluma Hizmet Edenler ve Yerel Yönetimler" konusunu işledi.

Başkan Kadir Kara, kendisini bir mektup ile okullarına davet eden Cevdetiye İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencilerini kırmayarak, ziyarette bulundu. Okul Müdürü Süleyman Kaytancı, okul öğretmenleri ve öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Kara'ya çiçek hediye edildi. Öğrenciler, Sosyal Bilgiler dersinin "Topluma Hizmet Edenler ve Yerel Yönetimler" konusunu Belediye Başkanı Kadir Kara ile birlikte işlediler. Başkan Kadir Kara, okul kütüphanesine konulmak üzere belediyenin çıkarttığı " Kınık'tan Kıyıya Osmanlı Belgelerinde Osmaniye" isimli kitabı okul müdürüne teslim etti.

Daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Kadir Kara, küçük öğrencilerden gelen büyük sorular karşısında zaman zaman zorlandı. 'Kendinizi başarılı buluyor musunuz? Yeterince hizmet yaptığınıza inanıyor musunuz?' gibi sorularla karşılaşmayı beklemeyen Başkan Kara, öğrencilerin tüm sorularını içtenlikle yanıtladı.

Cevdetiye İlköğretim Okulu dördüncü sınıf öğretmeni Ahmet Özkan Aygün de mektuplarına karşılık vererek okullarına gelen Başkan Kadir Kara'ya tüm öğrenciler adına teşekkür etti. Ziyarette Başkan Kadir Kara, öğrencilere küçük hediyeler de verdi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kara, Cevdetiye İlköğretim Okulunu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement