Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Resim Çalıştayı kapsamında Güvercinada'da atölye çalışmalarını sürdüren sanatçıları ziyaret etti. Başkan Kayalı'ya Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu da eşlik etti.
Kullandıkları farklı tekniklerle ortaya birbirinden güzel eserler çıkaran sanatçıları kutlayan Kayalı, Kuşadası Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının yanında olduklarını çünkü barış ve dostluğun sanatla sağlanabileceğini belirtti.
ÇALIŞTAY SERGİSİ 6 EYLÜL'DE
Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Resim Çalıştayı sergisi ve kapanış kokteyli yarın saat 19.00'da Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde gerçekleşecek. - AYDIN
Son Dakika › Yerel › Başkan Kayalı'dan Sanatçılara Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.