Başkan Köşker, "Gebze'nin Heryeri Şantiye Gibi" - Son Dakika
Yerel

Başkan Köşker, "Gebze'nin Heryeri Şantiye Gibi"

Başkan Köşker, "Gebze\'nin Heryeri Şantiye Gibi"

3.5 yılda çok hızlı bir değişim yaşayan Gebze'de altyapı ve üstyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, "Gebze'nin her tarafı şantiye gibi."

04.09.2012 16:19

Gebze Muhtarlar Derneği yönetimi ile makamında bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,

3.5 yılda çok hızlı bir değişim yaşayan Gebze'de altyapı ve üstyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, "Gebze'nin her tarafı şantiye gibi. Mahallelerimizin eksikliklerini bir bir gideriyoruz. Çalışmalarla ilgili muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Onlarla sürekli istişare halindeyiz. Toplantılarımızda eskisi gibi artık sorunları değil, Gebze'yi ileriye nasıl taşırız, Gebze'nin geleceği için neler yapabiliriz gibi konuları konuşmaya başladık" dedi.

Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Turgut Abdullah Uçar da, ilçede yapılan hizmetlerden memnun olduklarını ifade ederek, "Sayın Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekküre geldik. Hizmetlerden memnunuz, devamını diliyoruz. Yapılan güzel işlerin yanında mahallelerimizdeki lokal bazı sorun ve eksikliklerin giderilmesi için karşılıklı görüş alışverişinde bulunacağız" dedi. Gebze Muhtarlar Derneği'nin ziyaretine İstasyon Muhtarı Mehmet Keskin, Güzeller Muhtarı Mümin Yılmaz, Arapçeşme Muhtarı Remzi Kandaz ve Sultan Orhan Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ayar da iştirak etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Köşker, 'Gebze'nin Heryeri Şantiye Gibi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement