Başkan Melikoğlu İftarını Hemşehrileri ile Açtı - Son Dakika
Yerel

Başkan Melikoğlu İftarını Hemşehrileri ile Açtı

Başkan Melikoğlu İftarını Hemşehrileri ile Açtı

Giresun'un Görele ilçesinde Ramazan ayı boyunca faaliyet gösterecek olan iftar çadırı vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

10.07.2013 09:44  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele ilçesinde Ramazan ayı boyunca faaliyet gösterecek olan iftar çadırı vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Görele Belediyesi Hayrullah Koç Parkı'nda Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verecek. İlk gününden yoğun ilgi gören iftar çadırı 30 gün boyunca faaliyet gösterecek. İftar çadırına ilk gün Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ev sahipliği yaparken, Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Görele Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Nursi Çağlak, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Görele Emniyet Müdür vekili İlhan Yıldırım, Görele Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Küçükali ve çok sayıda vatandaş bir araya geldi.

Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan ile Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, iftar kuyruğuna girerek yemeğini aldı. Vatandaşlar ile beraber iftar yapan Melikoğlu, 1 ay boyunca iftar yemeğinin devam edeceğini söyledi. Melikoğlu, "İftar yemeği vermek artık Türkiye'de bir gelenek haline geldi. İftar çadırlarının sadece evinde yiyeceği olmayan yoksullara değil, isteyen herkese açık bulunmaktadır. Hayrullah Koç Parkı'nı bu yıl da Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verilecek ve hayırsever iş sahibi hemşehrilerimiz de her gün yemek verecek. Bu konuda birçok başvurular almış bulunmaktayız. Kendilerine teşekkür ediyor, hayırlarının kabul olmasını diliyorum" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Melikoğlu İftarını Hemşehrileri ile Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement