Başkan Orhan Özcü'den Kurban Kesim Alanına İnceleme - Son Dakika
Yerel

Başkan Orhan Özcü'den Kurban Kesim Alanına İnceleme

Başkan Orhan Özcü\'den Kurban Kesim Alanına İnceleme

Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, kapalı pazar yerine kurulan kurban kesim alanında incelemelerde bulunarak, vatandaşların bayramını kutladı.

15.10.2013 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, kapalı pazar yerine kurulan kurban kesim alanında incelemelerde bulunarak, vatandaşların bayramını kutladı.

Gürsu Belediyesi tarafından 4 yıl önce yapılan 6 dönümlük kapalı pazar yeri, kurban bayramı boyunca kurban kesim merkezi olarak kullanılacak. Sağlık ve veteriner ekiplerinin hazır bulunduğu kesim alanında vatandaşlar hijyenik şartlar altında kurban ibadetini yerine getiriyor. Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü de, bayramın ilk gününü vatandaşların yanına geçirdi. Kurban kesen vatandaşlarla konuşan Özcü, tüm İslam aleminin kurban bayramını kutladı. Özcü, "Böyle önemli bir gün olunca belediye olarak kapalı pazar yerimizi kurban kesim yeri haline getirdik. Bütün ekiplerimizle buradayız. Herkes teyakkuz halinde. Vatandaşlarımızın kurban bayramını en iyi geçirmeleri için çalışıyoruz. Burada 200'e yakın hayvan kesilecek. Profesyonel işlemlerden geçiyor. Allah korusun, bir durum anında sağlık ekimiz de burada. Gürsu Belediyesi olarak vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Önemli olan bayramı kazasız ve belasız atlatabilmek" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Orhan Özcü'den Kurban Kesim Alanına İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement