Başkan Özaltun'dan, Hastane İnşaatında İnceleme - Son Dakika
Yerel

Başkan Özaltun'dan, Hastane İnşaatında İnceleme

Başkan Özaltun\'dan, Hastane İnşaatında İnceleme

Konya’nın Beyşehir ilçesinde yer değişikliği sebebiyle yapımı geciken Yeni Devlet Hastanesi, Esentepe ile Beytepe Mahalleleri arasında inşa edilecek.

29.08.2015 13:04

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yer değişikliği sebebiyle yapımı geciken Yeni Devlet Hastanesi, Esentepe ile Beytepe Mahalleleri arasında inşa edilecek.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ihalesinin gerçekleşmesinin ardından başlayan hastane inşaatının hafriyat çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulundu. Özaltun, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile birlikte 150 yataklı olarak inşa edilecek hastanenin yapılacağı alanı gezdi. Burada, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Özaltun, "İnşallah kısa bir sürede temel atma törenini gerçekleştirmeyi bekliyoruz.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Hastane inşaatının 600 günde bitirilmesi planlanıyor. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özaltun'dan, Hastane İnşaatında İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement