Başkan Saatcı'dan Osman Nuri Demir'e Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Saatcı'dan Osman Nuri Demir'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Başkan Saatcı\'dan Osman Nuri Demir\'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Osman Nuri Demir'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

18.11.2014 09:41  Güncelleme: 09:48

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Osman Nuri Demir'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Uzun zamandır rahatsız olan Ziraat Odası Başkanı Osman Nuri Demir'i makamında ziyaret eden Başkan Saatcı, "Allah önce onu ailesine, çocuklarına sonra bizlere ve üreticilerimize, çiftçilerimize bağışladı. Daha yapacağı çok hizmetler var" dedi. Başkan Saatcı'nın Ziraat Odası Başkanı Osman Nuri Demir'e gerçekleştirdiği ziyarete Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesurun yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Atabey Akgün de katıldı. Samimi ortamda geçen ziyarette Başkan Behçet Saatcı, Ziraat Odası Başkanı Osman Nuri Demir'in sadece Ziraat odası başkanı olmadığını aynı zamanda Fethiye'nin kanaat önderlerinden biri olduğunu kaydetti. Saatcı, "Ziraat odası başkanlığının yanı sıra Fethiye'nin kanaat önderlerinden birisidir. Toplumun temel taşlarından bir tanesi. Kendisi ufak tefek bir rahatsızlık geçirdi. Tedavisi de devam ediyor. Osman aynı zamanda benim lise arkadaşımdı. Allah önce onu ailesine, çocuklarına sonra bizlere ve üreticilerimize bağışladı. Daha yapacağı çok hizmetler var. Bana 'Osman Demir kimdir?' deseniz. 'Düşündüğünü söyleyen adam' derim. Yüreğinden geleni dilinden döken adam derim. İçi başka dışı başka değil" ifadelerini kullandı.

Rahatsızlığı ile ilgili operasyon geçirerek uzun zamandır rahatsız olduğunu ifade eden Ziraat Odası Başkanı Osman Nuri Demir ise, " Muğla'da bir hastanede yatarken Sayın Başkanım Behçet Saatcı ve Başkan Yardımcım Mehmet Yılmaz Cesur bana ziyaret gerçekleştirmişti. Kendilerinin bana çok yakın ve sıcak yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bizi biraz şımartacak şekilde ifadeler kullandı. Başkanım yıllardan bu yana yöneticilik yapıyor. Biraz kendisini tarif etti gibi geldi bana. Halkından hiçbir şeyi esirgemeyen bir kardeşimiz, arkadaşımızdır. Bakınız ne güzel bir manzara. Behçet Bey ve Ata Bey yan yana. Yeri geldiğinde kucaklaşmasını bilen iki değerli kişi. Biz Belediye Başkanımız Behçet Saatcı ve yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur'la gurur duyuyoruz. Mehmet Yılmaz Cesur çok kara gün dostu bir arkadaşımız. Ben kendisini çok seviyorum. Uzun yıllardan bu yana da tanışıyorum. Kendisi her şeyi yeri ve zamanında yapar. Bence Mehmet Yılmaz Cesur hocamız, Başkanım Behçet Saatcı için büyük bir şanstır" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Saatcı'dan Osman Nuri Demir'e Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • haso can: Bu başkanın artık gitmesi gerekiyor. Kurum fethiyede çok pasif durumdadır. Bir iş yaptıklarıda yoktur. Genç ve dinamik birisi gelmeli. . Toğum için varıyoruz yok. . şu yok, bu yok. . . . 0 0 Yanıtla

Advertisement