Başkan Uğurlu'ya Saygın'dan Övgü! - Son Dakika
Yerel

Başkan Uğurlu'ya Saygın'dan Övgü!

Başkan Uğurlu\'ya Saygın\'dan Övgü!

Kemalpaşa'nın AK Partili Belediye Başkanı Arif Uğurlu'ya tebrik ziyaretleri sürüyor.

13.05.2014 16:05

Kemalpaşa'nın AK Partili Belediye Başkanı Arif Uğurlu'ya tebrik ziyaretleri sürüyor.

Eski Devlet Bakanı ve Uluslar arası Kadın Derneği Başkanı Işılay Saygın, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkanı Bilal Doğan, İş adamı Abdullah Kavuk, İzmir Ticaret Odası (TOBB) Meclis Üyesi Abdurrahman Aydoğan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'ya tebrik ziyaretinde bulundular.

Tebriğe gelen misafirleri makamında ağırlayan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uğurlu, "tecrübelerinden her daim faydalanacağım değerli büyüklerimin ziyaretlerden onur duydum" dedi.

İzmir'in en genç Belediye Başkanını kutlamaya geldiklerini söyleyen eski Devlet Bakanı Işılay Saygın, "Kendisini zaten AK Parti'nin gençlik kollarından ve Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği görevlerinden tanıyoruz. Daha önceki başarıları ile takdir ettiğimiz, geleceğe emin adımlarla yürüyen genç bir siyasetçi olarak yakından takip ediyorduk. Kemalpaşa Belediye Başkanlığında da çok başarılı olacağına inanıyoruz. Kemalpaşa'ya ve İzmir'e çok önemli katkıları olacağına inanıyoruz. Kendisine her konuda destek olamaya hazırız. Hizmete susamış Kemalpaşa'ya Arif Uğurlu ve ekibi başarılı projeleri ile İzmir'in göz bebeği bir ilçe haline getireceğinden hiç kuşkumuz yoktur" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uğurlu'ya Saygın'dan Övgü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement