Başkan Yıldız'dan Son Nokta - Son Dakika
Yerel

Başkan Yıldız'dan Son Nokta

Başkan Yıldız\'dan Son Nokta

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, veda ziyaretleriyle resmi olarak başkanlığa son noktayı koydu.

27.03.2014 16:36

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, veda ziyaretleriyle resmi olarak başkanlığa son noktayı koydu. Misafirleri, "Bekir Ağabey görevi devam etmeli" uyarısında bulundu.

Başkan Bekir Yıldız'ı ilk ziyaret edenler 20 yıllık oturma arkadaşları oldu. Oturma arkadaşlarından Mustafa Tekelli, Saffet Aslan, Bekir Güldüoğlu, Mustafa Cıngıllıoğlu ve Kadir Çetinkara yaptıkları açıklamada ortak manada şu görüşte birleşti," Bekir Ağabey bu şehrin her sıkıntısına omuz verdi. Her zaman dostlarının yanında yer aldı, gece-gündüz ne zaman kapısını çalsak bize destek oldu. Ağabeyliği öğretti. Reklamsız, tantanasız bir şekilde bakir Kocasinan'dan modern bir şehir kurdu. Allah razı olsun, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz."

Daha sonra Başkan Bekir Yıldız'ı spor adamları, kar kaplanları, Kocasinan Şimşek Spor yöneticileri, muhtarlar, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ziyaret etti. Spor adamları, Başkan Bekir Yıldız'ın her zaman sporun içinde, spora ve sporcuya dost olduğunu dile getirdi. Veli Altınkaya da 20 yıl boyunca Kocasinan Belediyesi'nin kapısını her çaldıklarında Bekir Başkan'dan ağabeylik gördüklerini dile getirdi. Başkan Bekir Yıldız, gazeteciliğin de belediyecilik gibi kamu görevi olduğunu hatırlatarak her zaman kurumlar arasında işbirliği olması gerektiğini vurguladı.

Başkan Bekir Yıldız'ı en son ziyaret edenler ise yıllarca birlikte çalıştığı Kocasinan Belediyesi'nin başkan yardımcıları ve birim sorumlusu müdürler oldu. Başkan Bekir Yıldız'a huzurlu bir çalışma ortamı hazırladığı ve herkese kol kanat gerdiği için teşekkür eden yöneticiler Başkan Bekir Yıldız'a bir tespih hediye etti. Daha sonra 20 yıl görev süresi boyunca hizmet yaptığı Kocasinan ve Kayseri halkı adına; Başkan Bekir Yıldız'a 'su gibi arı ve duruluğu, sakinliği, asaleti ve sır saklamasını temsilen bir Osmanlı İbriği' hatıra olarak sunuldu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yıldız'dan Son Nokta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement