Denizli Deliktaş Mahallesi'nde Doğalgaz Kullanımı Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Denizli Deliktaş Mahallesi'nde Doğalgaz Kullanımı Başlıyor

Denizli Deliktaş Mahallesi\'nde Doğalgaz Kullanımı Başlıyor

Belediye Başkanı Osman Zolan, bu kış bölgede doğalgaz kullanımının başlayacağı müjdesini verdi.

02.08.2013 11:28  Güncelleme: 00:41

Deliktaş Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar programına katılan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, bu kış bölgede doğalgaz kullanımının başlayacağı müjdesini verdi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, katıldığı iftar programları ve teravih namazları sonrası düzenlediği vatandaş buluşmalarında, bölgeye ilişkin hizmetleri paylaşıyor. Başkan Zolan, son olarak gittiği Deliktaş Mahallesi'nde bu kış bölgede doğalgaz kullanımının başlayacağı müjdesini verdi.

Deliktaş Mahallesi'nde bugüne kadar bir çok önemli projeye imza atıklarını dile getiren Başkan Zolan, "Mahallemizin önemli yaşamsal ihtiyaçlarını gidermek için bugüne kadar bir çok projeyi hayata geçirdik. Bu projelerin üzerine yenilerini eklemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Mahalle sakinlerinin bugüne kadar en büyük talebi doğalgaz idi. Gerekli hazırlıklarımızı yaptık ve sizler bu kış doğalgazı kullanabileceksiniz" dedi.

Başkan Zolan daha sonra mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek, çözümler için gerekli talimatları verdi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Denizli Deliktaş Mahallesi'nde Doğalgaz Kullanımı Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement