Başkanlardan Başkan Koçal'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkanlardan Başkan Koçal'a Ziyaret

Başkanlardan Başkan Koçal\'a Ziyaret

Başbakan Erdoğan tarafından 19 Şubat'ta AK Parti rozeti takılan Yalova Belediye Başkanı Koçal'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

05.03.2013 13:28  Güncelleme: 13:33

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 19 Şubat tarihinde AK Parti rozeti takılan Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

İlçe ve belde belediye başkanlarının da ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettikleri Başkan Koçal'ın son ziyaretçileri Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ve Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tatar oldu. Belediye başkanları, Koçal'a 'Hayırlı olsun' diyerek, AK Parti çatısı altında yapacağı hizmetlerinde başarılar diledi.

Ziyaretler için teşekkür eden Başkan Koçal, "Öncelik hizmetse siyaset sadece bunun için araçtır. Bizim için de öncelik hizmet. Yalova'nın merkezi iktidardan bu konuda ciddi katkılar alacağı inancındayım. Şehrimiz geçmişten günümüze önemli kararlara, önemli hamlelere ev sahipliği yapmış bir ildir. Merkezi iktidarın gücüyle Yalova önemli projelere imza atarak adından söz ettirecek. Yalova için tek hedefimiz, tek gayemiz var, o da halkımıza hizmet etmektir" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkanlardan Başkan Koçal'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement