Batman Belediyesi Cami Yapıyor - Son Dakika
Yerel

Batman Belediyesi Cami Yapıyor

Batman Belediyesi Cami Yapıyor

Batman Belediyesi, Fatih mahallesinde mülkiyeti kendisine ait olan yaklaşık 2 dönümlük arsada cami yapılması için kolları sıvadı.

26.08.2013 14:58  Güncelleme: 15:01

Belediye Başkanvekili Serhat Temel, "Vatandaşlarımızın dini ibadetlerini rahatça yapabilmesi amacıyla belediyemizin mülkiyetinde olan yaklaşık 2 dönümlük arsamızı cami yapımı için ayırdık, halkımızın ibadethane ihtiyacını karşılayacak olan bu projeyi hayata geçireceğimiz için mutluyuz" dedi.

Batman Belediyesi hizmette sınır tanımıyor. Bugüne kadar halkın ihtiyaç duyduğu her alanda en iyi ve en kaliteli hizmeti veren Batman Belediyesi halkın ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilmesi için cami yaptırıyor. Fatih mahallesi 3228. Sokakta bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan yaklaşık 2 dönümlük arsada tam teşekküllü bir cami yapılmasına ön ayak olan Batman Belediyesi bu proje ile mahalle halkının temel bir ihtiyacını daha karşılamış olacak. Alt katı taziye evi, üst katları ibadet alanı olarak tasarlanan caminin yapımı için çalışmalara başladıklarını belirten Belediye Başkanvekili Serhat Temel, "Vatandaşlarımızın dini ibadetlerini rahatça yapabilmesi amacıyla belediyemizin mülkiyetinde olan yaklaşık 2 dönümlük arsamızı cami yapımı için ayırdık, halkımızın ibadethane ihtiyacını karşılayacak olan bu projeyi hayata geçireceğimiz için mutluyuz" dedi. Her alanda olduğu gibi bu alanda da Batman Belediyesi olarak halkın taleplerini karşılamak için çabalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkanvekili Temel, "Halkımızın öncelikleri bizim önceliklerimiz. Bu konuda ön açıcı, destekleyici ve en iyi hizmeti sunmak durumundayız. Fatih mahallemizde de böyle ihtiyaç tespit ettik. Buradaki arsamızı cami yapımı için tahsis ettik. Arzu edilen ve ihtiyacı karşılayacak bu caminin yapımının bütün aşamalarında belediyemiz yerini alarak en iyi şekilde görevini yapacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Belediyesi Cami Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement