
Çeşitli eylemlerde barış mesajları veren Batmanlı genç aktivist Ziya Saran, savaşların bitmesi ve çocukları ölmemesi için ironi bir afiş ile dünya liderlerine göndermede bulundu.
Dünya barışının tesis edilmesi ve savaşların bitmesi yönünde yaptığı sayısız etkinliklerden birini daha yapan Aktivist Ziya Saran, bu sefer de Öğretmenevi arkasındaki bahçe duvarına, şu an hayatta olmayan veya yaşayan liderler ve savaşlardan kesitler taşıyan iki afiş asarak savaşları kınadı.
Bazı çocukların ellerindeki balonlarla poz verip destek verdiği etkinlikte konuşan Saran, "Ben bu afişle dünya liderlerine ironi bir göndermede bulundum. Kuşkusuz iyi liderler de var, kötü liderler de. Bir defa da olsa herkes 'savaşa hayır' yönünde bir etkinlik yapmalıdır. Liderlerin görevi savaşların mimarı değil, dünya barışının mimarları olmalıdır" dedi.
Son Dakika › Yerel › Batman'daki Barış Eyleminde Dünya Liderlerine Anlamlı Mesaj - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.