Batmanlı Hakemler Süper Lig Yolunda - Son Dakika
Yerel

Batmanlı Hakemler Süper Lig Yolunda

Batmanlı Hakemler Süper Lig Yolunda

Batmanlı hakemler Yavuz Çetin ve Özcan Çiçek, Merkez Hakem Komitesi tarafından aldıkları puanla Süper Lig maçlarını yönetme sıralamasına girdiler.

04.05.2016 15:15

Adım Adım Süper Lige

Batmanı ülke genelinde temsil eden Ulusal Hakem Yavuz Çetin ve Ulusal Yardımcı Hakem Özcan Çiçek, 2015-2016 futbol sezonunu kapatırken sergiledikleri başarılı performanslarıyla önümüzdeki yıl Süper Lig maçlarını yönetecek hakemler sıralamasında yer aldıkları öğrenildi.

2015-2016 futbol sezonunda zorluk derecesi yüksek 17 maçı başarılı bir şekilde yöneten hakemleri, bu maçların neticesinde Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Komitesi tarafından tam not aldılar.

MHK'nın gözdesi haline Batmanlı hakemlerin, bu sezon yönettikleri 17 maçın 1 Süper lig olurken, ikisi PTT 1. Lig, onüçü 2. Lig ve biri de 3. Lig maçı oldu. Çetin ve Çiçek'in, bu başarılı performansı kendilerini ülke sıralamasında üst seviyelere taşırken, genç hakemler Süper Lig'in kapısını ardına kadar araladılar.

Öte yandan Yavuz Çetin ve Özcan Çiçek'ten oluşan ekibe bir diğer Batmanlı isim olan Ramazan Onat'ın da ekleneceği ve ortaya çıkacak olan Batman hakem triosunun önümüzdeki sezon Batmanı üst klasmanlarda temsil edeceği öğrenildi. Murat Ezgin/Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanlı Hakemler Süper Lig Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement