Bayraklı'ya İkinci Sosyal Market - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'ya İkinci Sosyal Market

Bayraklı\'ya İkinci Sosyal Market

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Onur Mahallesinde vatandaşlar bir araya gelerek ilçenin ikinci sosyal marketini hizmete açtı.

26.04.2014 10:24  Güncelleme: 10:26

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Onur Mahallesi'nde vatandaşlar bir araya gelerek ilçenin ikinci sosyal marketini hizmete açtı. Bayraklı'nın olmazsa olmazı kentsel dönüşüm konusunda açıklamalarıyla vatandaşların yüreğine su serpen başkan Karabağ, ihtiyacı olan herkesin sosyal marketten ücretsiz faydalanabileceğini söyledi.

Onur Mahallesi'ndeki vatandaşlarla geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçeye kazandırılan ikinci sosyal marketin açılışını yaparak, vatandaşların merak ettiği soruları yanıtladı.

"SORUNLARI TEK TEK ÇÖZECEĞİZ"

İlçenin en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu belirten bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "En büyük mesele gecekondu hak sahiplerinin 'Biz ne olacağız?' sorusu. Beni sizlerin mutluluğu ilgilendiriyor. Çünkü ben de gecekondu çocuğuyum. 50 yıldır da Bayraklı'da yaşayan biriyim. Sizin 'Evet' dediğiniz çözüme ben de 'Evet' diyorum. Beni sizlerin mutluluğundan yanayım. Şimdiye kadar sürdürdüğümüz tavrı yine sürdüreceğiz, 'Cami de bizim, kilise de bizim, Alevi de, Kürt de, Türk de bizim' diyerek, herkese eşit mesafede yaklaşarak, aynı kararlılıkla belediye çalışmalarına devam edeceğiz. Ayırarak, bir yere varamayız. Önümüzdeki dönem yine bir arada olup, sorunları tek tek çözeceğiz ve daha güzel bir Bayraklı yaratacağız. Sokakta temizlik işçisini görmeye devam edeceksiniz" diye konuştu.

ÜCRETSİZ OLARAK KULLANILABİLECEK

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Bayraklı merkeze açılan ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini oluşturan Bayraklı Belediyesi Sosyal Market projesine bir yenisi daha eklendi. Onur Mahallesi'nde açılışı gerçekleştirilen sosyal markette yüzlerce parça kıyafet, ihtiyaç sahipleri tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek. Açılış kurdelesini Onur Mahallesi muhtarı Hasan Aydemir ve vatandaşlarla birlikte kesen başkan Karabağ, "Kullanılmış veya yeni eşyaları duyarlı vatandaşlarımızın bağışları yoluyla topluyoruz. Burada kimsenin onurunu gururunu kırmadan ihtiyaç sahibi kişi ve aileler gelip, ücretsiz olarak yararlanabiliyor. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'ya İkinci Sosyal Market - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement