Bayraklılı Ülkücülerden Ramazan Hediyesi; Namaz Kitabı - Son Dakika
Yerel

Bayraklılı Ülkücülerden Ramazan Hediyesi; Namaz Kitabı

Bayraklılı Ülkücülerden Ramazan Hediyesi; Namaz Kitabı

Bayraklı Ülkü Ocakları, mübarek ramazan-ı şerif ayında ilçenin değişik mahallelerinde vatandaşlara "Ramazan hediyesi" olarak Namaz Kitabı dağıtıyor.

14.07.2013 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Ülkü Ocakları, mübarek ramazan-ı şerif ayında ilçenin değişik mahallelerinde vatandaşlara "Ramazan hediyesi" olarak Namaz Kitabı dağıtıyor. Daha önce de Kandil gecelerinde Sevgi Yolu, Manavkuyu ve Gümüşpala Mahallelerinde Namaz Kitabı dağıtan Ülkü Ocakları gençler, bu defa Çay Mahalle'de kitap dağıttı.

On bir ayın sultanı ramazanın oruç ayı olmasının yanı sıra, paylaşma ve yardımlaşma duygularının da pekiştiğine belirten ocaklı gençlere vatandaşlar da sevgi gösterilerinde bulundular.

Bayraklı Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Arslan ise mübarek ramazan-ı şerife ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Ramazan ayı, Müslümanlar için el ele vermek ve kaynaşmak için büyük bir fırsattır. Bu ayın başta ülkemiz olmak üzere tüm Türk-İslam Alemi'ne hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyor şahsım ve yönetimim adına hayırlı ramazanlar diliyorum. Ayrıca ramazan ayı boyunca vatandaşlarımız, Bayraklı Ülkü Ocağımızdan, Namaz Kitabı, Kur-an Öğreniyorum ve imsakiyelerimizi ücretsiz olarak temin edebilirler" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklılı Ülkücülerden Ramazan Hediyesi; Namaz Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement