Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kılınan bayram namazının ardından vatandaşlar yakınlarının mezarlarını ziyaret etti.
Siverek ilçesinde bu sabah saat 06.13'te kılınan bayram namazının ardından mezarlıklara akın eden Siverekliler, dünyadan göçüp giden yakınları için Fatiha ve Yasin okudu.
Çoğu vatandaş camilerden mezarlıklara araçlarla gitmeyi tercih edince Asri Mezarlık yolunda trafik sıkıştı. Bazı vatandaşlar Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda bayram dolaysıyla gerekli önlemleri almayan yetkililere sitem etti.
Mezarlık kapısında bekleyen belediye görevlileri tarafından mezarlığa gelen vatandaşlara bayram şekeri ve kolonya ikram edildi. Mezarlıkta görevi yapan halk ardından sevdikleri ile bayramlaşmak üzere mezarlıktan ayrıldı. - ŞANLIURFA
Son Dakika › Yerel › Bayram Sabahında Mezarlıklar Doldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.