BBP Foça İlçe Teşkilatının İftarına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

BBP Foça İlçe Teşkilatının İftarına Yoğun İlgi

BBP Foça İlçe Teşkilatının İftarına Yoğun İlgi

İzmir'in Foça ilçesinde Büyük Birlik Partisi Foça İlçe Teşkilatı, iftar yemeği verdi.

05.08.2013 09:39  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Foça İlçesi'nde Büyük Birlik Partisi (BBP) Foça İlçe Teşkilatı tarafından iftar yemeği verildi. Foça'da halk pazarının kurulduğu alanda, açık havada verilen iftar yemeğine BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket, İl ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yaklaşık 600 kişi katıldı.

İlgi ve katılımın yoğun olduğu iftar yemeği sonrasında konuşan BBP Foça İlçe Başkanı Fahrettin Saç, "Mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaştığımız şu günlerde, düzenlemiş olduğumuz iftara çok değerli dost ve büyüklerimiz Foça'mıza gelerek bizleri şereflendirdi. Burada bizlerle aynı sofrayı paylaşan herkese teşekkürlerimi sunuyorum, Allah razı olsun." dedi.

Daha sonra söz alan BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan ise, "Öncelikle bu davete teşrif eden herkese teşekkür ediyorum. Fahrettin Saç başkanımızın düzenlemiş olduğu bu güzel yemekte hepimiz bir aradayız. Tabi bu güzel yemekleri yapan kardeşlerimiz de burada, emeği geçen herkese ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum. Muhterem dava arkadaşlarım; mübarek ramazan ayının şu son günlerinde beni sizlerle buluşturan Allah'ın selamıyla sizleri selamlıyorum. Yüce rabbim tuttuğunuz oruçlarınızı, yaptığınız dualarınızı inşallah kabul ve makbul buyurur, sizleri bu bayrama ve daha nice bayramlara izzet ve şerefle kavuşturmayı nasip eylesin. Allah sizden razı olsun, sağ olun var olun." diyerek tüm katılımcıların Ramazan bayramını şimdiden kutladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP Foça İlçe Teşkilatının İftarına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement