Bedensel Engelli Furkan'ın Bilgisayar Sevinci - Son Dakika
Yerel

Bedensel Engelli Furkan'ın Bilgisayar Sevinci

Bedensel Engelli Furkan\'ın Bilgisayar Sevinci

Ulaş Kaymakamı Altınkaynak, Milli Eğitim Bakanlığının evde eğitim hizmetinden yararlanan bedensel engelli öğrenciye bilgisayar hediye etti.

06.08.2014 13:17  Güncelleme: 13:32

Sivas'ın Ulaş ilçesine bağlı Baharözü köyünde, doğuştan belden aşağısı tutmayan ve Milli Eğitim Bakanlığının evde eğitim hizmetinden yararlanan bedensel engelli Mustafa Furkan Şalağ'a (9), Kaymakamı Ali Altınkaynak bilgisayar hediye etti.

Furkan'ı evinde ziyaret eden Altınkaynak, bedensel engelli öğrenciyle bir süre sohbet etti. Furkan'ı karne gününde ziyaret ettiğini anımsatan Altınkaynak, "O zaman bir söz vermiştim. O sözümü yerine getirmek için ziyareti gerçekleştirdim. Furkan, yürüme engelli fakat cıvıl cıvıl, hayat dolu bir çocuk. Okuma azmi mükemmel, hepimize örnek olacak bir gayreti var. Onun engellerini azaltmak, sevdikleriyle daha hızlı iletişim kurmasını sağlamak ve eğitimine katkı için bir bilgisayar hediye ettik" diye konuştu.

Altınkaynak, Furkan'ın kendisine ayda en az bir kitap okuma sözü verdiğini dile getirerek, "Şimdi sözünü tutma sırası Furkan'da. Bundan sonra internet aracılığıyla görüşeceğiz. Bana okuduğu kitapları anlatacak. Twitter hesabı açtı, oradan da iletişim kuracağız" dedi.

Kaymakam Altınkaynak'a bilgisayar için teşekkür eden ve çok mutlu olduğunu belirten Furkan Şalağ da "Ben de vermiş olduğum sözü tutacağım ve her ay en az bir kitap okuyacağım" ifadesini kullandı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bedensel Engelli Furkan'ın Bilgisayar Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement