Bektaş'tan Rektör Özer'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bektaş'tan Rektör Özer'e Ziyaret

Bektaş\'tan Rektör Özer\'e Ziyaret

Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

04.03.2014 18:31

Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mahmut Özer'i makamında ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, beraberinde AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer ile birlikte Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mahmut Özer'i ziyaret ederek 30 Mart yerel seçimler için projelerini anlattı. Bektaş Zonguldak'ın yaşanabilir bir şehir olması gerektiğini ve bu doğrultuda çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Bektaş, şunları söyledi: "Rektörümüz bu memleketin ilk üçüne girenlerden bir tanesidir onu ziyarete geldik. Bizler seçim arifesinde kamu kuruluşlarına ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Sayın rektörümüz Mahmut Özer de şehrimize çok şeyler kazandırmıştır onlara da çok teşekkür ediyorum."

Daha sonra konuşan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Mahmut Özer ziyaret için teşekkürlerini ifade etti. Özer şunları söyledi: " zorlu bir sürece girdiniz. Bu yolda sizlere başarılar diliyorum. Üniversitemizin İncirharmanı Kampüsü'nün gelişmesinde bizlere Ali başkanımızın da yardımı oldu onlar içinde tekrar teşekkür ederim. Belediye başkanlığı zor bir iş. Kentin birikmiş sorunları var. Bu zorlu yarışta cesaretinizden dolayı sizleri kutluyorum. Bu süreçte de başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Tekrar ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bektaş'tan Rektör Özer'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement