Belçika Ekibi Kügiad'ta - Son Dakika
Yerel

Belçika Ekibi Kügiad'ta

Belçika Ekibi Kügiad\'ta

Belçika'da bir haftalık gezi, inceleme ve görüşmelerde bulunan heyet KÜGİAD'ın verdiği yemekte buluştu.

08.10.2013 15:12

Belçika'da bir haftalık gezi, inceleme ve görüşmelerde bulunan heyet KÜGİAD'ın verdiği yemekte buluştu. Yemekte Belçika'ya düzenlenen gezinin kamu önderliğinde gerçekleşen ilk program olduğu ve çok faydalı geçtiği konuşuldu.

Kütahya'da üniversite-sanayi ve kamu işbirliğinin yerel kalkınmaya etkisi konulu AB projesi kapsamında 28 Eylül-5 Ekim 2013 tarihleri arasında düzenlenen Belçika'ya giden heyet, gezi dönüşü KÜGİAD ev sahipliğinde düzenlenen yemekte buluştu. Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Dernek merkezinde tertiplenen öğle yemeğine Vali Yardımcıları Bilal Ölmez, Sedat Oktar ve Mete Buhara, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Şaban Küçükgümrah, DPÜ'den öğretim üyesi Osman Şen, Makine Mühendisliği bölümünden Özer Aydın ve Doç.Dr. M.Ali Ebeoğlu, Gediz MYO Müdürü H.Melih Saraoğlu, Tarım Kredi Koop. Bölge Müdür Yardımcısı Taner Ezgü, KUTSO adına Mahmut Öztaş, OSB Yönetimi adına Ahmet Acar katıldı.

KÜGİAD Başkanı Mithat Delen ile birlikte Başkan Yardımcıları Erol Akdemir ve Naime Göker Ekim ve dernek Saymanı Ali Korkmaz'ın ev sahipliği yaptığı yemekte Belçika'ya düzenlenen gezide yaşananlar ve yapılan gözlemler konuşuldu. Gezinin çok verimli geçtiği şeklinde fikir birliğine varılırken, kamu öncülüğünde yapılan bu gezilerin tekrarının faydalı olacağı konuşuldu.

Bir hafta süren Belçika gezisi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nün "Üniversite-Sanayi-Kamu İşbirliğinin Yerel Kalkınmaya Etkisi" konulu AB Projesi kapsamında düzenlenmişti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belçika Ekibi Kügiad'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement