Belediye Başkanlarından Kaplan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanlarından Kaplan'a Ziyaret

Belediye Başkanlarından Kaplan\'a Ziyaret

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan ve Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret etti.

24.01.2016 11:28

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan ve Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan'ı ziyaret etti.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan ve Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplanı makamında bir araya geldi.

Görüşmede, ilçelerde ve beldede planlanan ileride yapılacak spor yatırımları hakkında bilgiler paylaşıldı. Esenköy Belediyesi'nin spor salonu yapımı, Armutlu Belediye'sinin spor salonu yapımı ve Altınova Belediye'sinin futbol sahası ve tribün proje çalışmaları ve yatırımlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan yaptığı açıklamada, "Başkanlarımızla Yalova gençliği ile spor ve sporcuya daha iyi hizmet verebilmek için bir araya geldik. Ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Belediyelerin tesisleşmesi ile spora katkı sağlaması ilimizde spor etkinliklerine büyük yarar sağlayacaktır. Belediyelerimizle beraber koordineli çalışmalarla ilerde, İnşallah daha büyük hedeflere ulaşacağız" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanlarından Kaplan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement