Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde kar yağışının yoğunlaşması sebebiyle Çerkezköy Belediyesi'nde de gerekli hazırlıklar başladı.
Kışa karşı belediye olarak gerekli malzemelerin tedarik edildiğini ifade eden Habip Bilgin, stoklar hakkında bilgilendirmede bulunarak, "Şu an itibariyle stoklarımızda 90 ton tuz, 20 ton kar ve buz çözücü sıvı solüsyon ve 75 ton kum mevcut. Bu malzemeler ise harcandıkça stoklara yeniden takviyeler yapılmaya devam edecek." Dedi.
"Her türlü olası kış durumlarına karşı hazırlığımızı yaptık." Diyerek konuşmasını sürürden Başkan Yardımcısı Bilgin, "Olası durumlarda kullanılmak üzere 1 adet paletli kepçe, 2 adet lastikli kepçe, 2 adet greyder, 1 adet tuzlama makinesi ve 1 adet sıvı buz çözücü araçlarımız olmak üzere toplam 7 ekipmanımız hazır bekliyor."
Bilgin belediye personelinin gece nöbetlerine başladığını ifade ederek, konuşmasını şöyle tamamladı: "Sıcaklığın 0 derecenin altına düştüğü gecelerde belediyemizde sabaha kadar nöbetçi var. Dolayısıyla ilçe genelindeki yollar gece kontrol ediliyor, gerekli noktalarda gerekli çalışmalar yapılıyor. Bizler de bu çalışmaları ve personelimizin performansını yakından takip ediyoruz. Soğuğun en yoğun olarak hissedildiği önceki gece de ilçede buzlanmaya karşı çeşitli çalışmalara yapıldı."
21.12.2012 09: 59: 33
TSI
NNNN - TEKİRDAĞ
Son Dakika › Yerel › Belediye Buzlanma Nöbetlerine Start Verdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.