Belediye-İş Sendikası Hatay Şubesi Yönetiminden Belediye Başkanı Savaş'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Belediye-İş Sendikası Hatay Şubesi Yönetiminden Belediye Başkanı Savaş'a Teşekkür Ziyareti

Belediye-İş Sendikası Hatay Şubesi Yönetiminden Belediye Başkanı Savaş\'a Teşekkür Ziyareti

Belediye-İş Sendikası Hatay Şubesi Başkanı Abdi Ataç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

27.06.2011 21:25

Ziyarete Belediye-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri İbrahim Telli, Mustafa Köseoğlu, Tuncay Hasanoğlu, Mehmet Tufan, Orhan Güzelce, Özay Turgut ve Mehmet Karabacak katılım gösterdi.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Belediye-İş Sendikası Hatay Şubesi Başkanı Abdi Ataç " Geçen ay itibariyle işçi kardeşlerimizin ikramiyelerinin tamamı ödenmiştir. Sayın Başkanımıza işçi personelimizin emeğine göstermiş olduğu hassasiyetten ve bizlere olan yakın ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Antakya Belediyesi'nin işçi personelinin özlük hakları ve her türlü hakedişlerine gösterdiği yaklaşım tüm belediyelere örnek olmalıdır." dedi.

Görev süreleri boyunca personellerinin her türlü hak ve alacaklarına özel bir önem ve hassasiyet gösterdiklerini belirten Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Savaş "Bir taraftan şehrimizi layık olduğu çağdaş görünüme kavuşturma adına hizmetlerimizi tüm hızıyla sürdürürken, yapılan bu hizmetlerin mimarları olan tüm işçi ve memur kardeşlerimizin hakedişlerine ayrı bir önem verdik. Çalışanlarımızın henüz alın terleri kurumadan ikramiyelerinin ödenmesine hassasiyet gösterdik. Bugün itibariyle çalışanlarımıza tek kuruş dahi borcu bulunmayan belediyelerinden biriyiz. Bu konudaki önem ve hassasiyetimiz kalan hizmet dönemimizde de devam edecektir." dedi.

Ziyarette Belediye-İş Sendikası Hatay Şubesi tarafından işçi personele sağladığı destek ve yakın ilgiden dolayı Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş'a üzerinde kendi resmi bulunan mozaikten yapılmış silüet aynası hediye edildi. Başkan Savaş İşçi temsilcilerimizin bu nazik ziyaretinden ve hediyesinden ötürü kendilerine teşekkür ettiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Belediye-İş Sendikası Hatay Şubesi Yönetiminden Belediye Başkanı Savaş'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement