Belediyeye 20 Damperli Kamyon - Son Dakika
Yerel

Belediyeye 20 Damperli Kamyon

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve kırsal mahallelerin yol ve altyapı hizmetlerinde kullanılması amacıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı'na 20 damperli kamyon aldı.

16.07.2015 11:13

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve kırsal mahallelerin yol ve altyapı hizmetlerinde kullanılması amacıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı'na 20 damperli kamyon aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bu yıl içinde bin 150 kilometre kırsal mahalle yolu yapılmasının planlandığını ve bunun için seferberlik başlattıklarını belirtti. Kırsal mahallelerin toplam 5 bin kilometre yola sahip olduğunu vurgulayan Uğur, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra Fen İşleri Daire Başkanlığımız kırsaldaki mahallelerimize de hizmet veriyor. Balıkesir'in 5 bin kilometrenin üzerinde kırsalda yolu var. Bizlerde öncelikle Fen İşleri Daire Başkanlığımızın greyder, dozer, ekskavatör ve kamyon ihtiyaçlarını karşıladık. Bu ekipmanlarla Balıkesir'in 20 ilçesinde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu yıl kırsalda bin 150 kilometre yol yapmayı planlıyoruz. İstiyoruz ki 3-4 yıl sonra Balıkesir'in kırsaldaki yollarının tamamı asfalt olsun. Bugünde 8 milyon liraya mal olan 20 damperli aracımızı hizmete açıyoruz, hayırlı uğurlu olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediyeye 20 Damperli Kamyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement